Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000301501

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003015xx / 000301501.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000301501
Datum+čas posl.zpr.20100415
Všeob.údaje zprac.20011024d2010----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby fermentované potravinové kompozice Process for preparing fermented food composition
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2010
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2001-3814
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20011024
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20100324
Anotace, referátZpůsob výroby fermentované potravinové kompozice, kdy se v průběhu kvašení přidá přísada s obsahem uhlíku obsahující větvené maltodextriny s 15 až 35 % glukosidové vazby 1--> 6, obsahem redukujících cukrů nižším než 20 %, index polymolekularity menší než 5 a střední molekulovou hmotnost Mn nanejvýš rovnu 4500 g/mol a spolu s ní se přidají standardní maltodextriny. cze
Souběžný názevProcess for preparing fermented food composition
Další system.sel.j.C08B 30/18 MPT
Další system.sel.j.A23C 9/12 MPT
Další system.sel.j.A23C 9/13 MPT
Osobní jm.-sekund.oBoursier Bernard Violaines (FR) p
Osobní jm.-sekund.oDefretin Sophie Locon (FR) p
Osobní jm.-sekund.oMalůšek Jiří Mendlovo nám. 1a, Brno 60300 (CZ) z
Osobní jm.-sekund.oOstermann Elsa Bethune (FR) p
Osobní jm.-sekund.oPora Bernard Arleux (FR) p
Korpor.,akce-sek.o.ROQUETTE FRERES Lestrem (FR) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20100324
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20100415
Sigla,sign.vlastn.OLA001 301501
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20100429 SVK06 1125