Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000304179

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003041xx / 000304179.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000304179
Datum+čas posl.zpr.20140103
Všeob.údaje zprac.20001108d2013----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby masového emulzního výrobku Process for preparing meat emulsion product
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2013
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2002-1957
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20001108
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20131211
Anotace, referátZpůsob výroby masového emulzního výrobku majícího realistický vzhled podobný masu, který zahrnuje kroky, v nichž: se vytvoří masová emulze obsahující alespoň 29 % hmotnostních bílkoviny a 4 až 7 % hmotnostních tuku a 49 až 53 % hmotnostních vlhkosti; masová emulze se drtí a zahřívá na teplotu 140 až 154 .degree.C; masová emulze se zavádí do zóny zpracování a podrobí se tlaku 1379 až 2413 kPa; a masová emulze se vypustí ze zóny. cze
Souběžný názevProcess for preparing meat emulsion product
Další system.sel.j.A23L 1/317 MPT
Další system.sel.j.A23J 3/22 MPT
Další system.sel.j.A23L 1/308 MPT
Další system.sel.j.A23L 1/314 MPT
Osobní jm.-sekund.oDingman Steven Eric St. Joseph (US) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Spálená 29, Praha 1 11000 (CZ) z
Osobní jm.-sekund.oMay Stephen Glenn St. Joseph (US) p
Osobní jm.-sekund.oSmithey Sheri Lynn St. Joseph (US) p
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20131211
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20140103
Sigla,sign.vlastn.OLA001 304179
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20140103 SVK06 0909