Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000306221

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003062xx / 000306221.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000306221
Datum+čas posl.zpr.62011
Všeob.údaje zprac.20070221d2016----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostMléčný výrobek a způsob jeho výroby Dairy product and process for producing thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2016
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 2007-142
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 20070221
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20161012
Anotace, referátŘešení se týká mléčných výrobků, výrobků z kyselého mléka a výrobků obsahujících mléko, které se vyrábějí z mléčného základu, a způsobu jejich výroby. Mléčný základ je směs mléčné syrovátky demineralizované na úroveň 20 až 95 % a s pH v rozmezí 5,8 až 7 a mléka a/nebo smetany. Základem způsobu výroby je to, že se mléčná syrovátka před smísením s mlékem a/nebo smetanou demineralizuje elektrodialýzou na úroveň demineralizace 20 až 95 % a její kyselost se sníží na pH v rozmezí 5,8 až 7. Mléčná surovina se upravuje, shromažďuje se, čistí, separuje, normalizuje, homogenizuje, pasterizuje a ochlazuje, případně u výrobků z kyselého mléka zakvašuje a kvasí. cze
Anotace, referátThe present invention relates to dairy products, products from sour milk and milk containing products that are produced from a milk base and also a process of production of such products. The invention is characterized in that the milk base is not produced from milk itself but it is a mixture of the milk whey being demineralized up to the level of 20 to 95 percents and having its pH in the rage of 5.8 to 7 and milk and/or cream. The principle of the process for producing such dairy product consists in that the milk whey is demineralized by means of electrodialysis to demineralization level of 20 to 95 percents and its acidity is decreased to the pH value in the range of 5.8 to 7 before mixing with thereof with milk and/or cream. Of course, the milk raw material is treated in usual way, i.e. it is collected, purified, separated, normalized, homogenized, pasteurized and cooled and eventually in products from sour milk it is inoculated and fermented. eng
Souběžný názevDairy product and process for producing thereof
Další system.sel.j.A23C 21/06 MPT
Další system.sel.j.A23C 21/00 MPT
Další system.sel.j.A23C 21/04 MPT
Další system.sel.j.A23C 9/142 MPT
Další system.sel.j.A23C 9/144 MPT
Další system.sel.j.A23C 9/146 MPT
Osobní jm.-sekund.oDykalo Nikolaj Yakovlevich 150064 Jaroslavl (RU) p
Osobní jm.-sekund.oHerman Václav Hlavní 43, Průhonice 25243 (CZ) z
Osobní jm.-sekund.oJevdokimov Ivan Alexeevich 355000 Stavropol (RU) p
Osobní jm.-sekund.oNejedlý Libor Česká Lípa (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oNovák Luboš Česká Lípa (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oVolodin Dmitrij Nikolaevich 356631 Ipatovo (RU) p
Osobní jm.-sekund.oZolotareva Marina Sergeevna 355000 Stavropol (RU) p
Korpor.,akce-sek.o.MEGA a. s. Praha 9 (CZ) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20161012
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 62011
Sigla,sign.vlastn.OLA001 306221
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20161101 SVK06 0728