Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000306221
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00030xxxx / 0003062xx / 000306221.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000306221 |
Datum+čas posl.zpr. | 62011 |
Všeob.údaje zprac. | 20070221d2016----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Mléčný výrobek a způsob jeho výroby Dairy product and process for producing thereof |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2016 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 2007-142 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 20070221 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20161012 |
Anotace, referát | Řešení se týká mléčných výrobků, výrobků z kyselého mléka a výrobků obsahujících mléko, které se vyrábějí z mléčného základu, a způsobu jejich výroby. Mléčný základ je směs mléčné syrovátky demineralizované na úroveň 20 až 95 % a s pH v rozmezí 5,8 až 7 a mléka a/nebo smetany. Základem způsobu výroby je to, že se mléčná syrovátka před smísením s mlékem a/nebo smetanou demineralizuje elektrodialýzou na úroveň demineralizace 20 až 95 % a její kyselost se sníží na pH v rozmezí 5,8 až 7. Mléčná surovina se upravuje, shromažďuje se, čistí, separuje, normalizuje, homogenizuje, pasterizuje a ochlazuje, případně u výrobků z kyselého mléka zakvašuje a kvasí. cze |
Anotace, referát | The present invention relates to dairy products, products from sour milk and milk containing products that are produced from a milk base and also a process of production of such products. The invention is characterized in that the milk base is not produced from milk itself but it is a mixture of the milk whey being demineralized up to the level of 20 to 95 percents and having its pH in the rage of 5.8 to 7 and milk and/or cream. The principle of the process for producing such dairy product consists in that the milk whey is demineralized by means of electrodialysis to demineralization level of 20 to 95 percents and its acidity is decreased to the pH value in the range of 5.8 to 7 before mixing with thereof with milk and/or cream. Of course, the milk raw material is treated in usual way, i.e. it is collected, purified, separated, normalized, homogenized, pasteurized and cooled and eventually in products from sour milk it is inoculated and fermented. eng |
Souběžný název | Dairy product and process for producing thereof |
Další system.sel.j. | A23C 21/06 MPT |
Další system.sel.j. | A23C 21/00 MPT |
Další system.sel.j. | A23C 21/04 MPT |
Další system.sel.j. | A23C 9/142 MPT |
Další system.sel.j. | A23C 9/144 MPT |
Další system.sel.j. | A23C 9/146 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Dykalo Nikolaj Yakovlevich 150064 Jaroslavl (RU) p |
Osobní jm.-sekund.o | Herman Václav Hlavní 43, Průhonice 25243 (CZ) z |
Osobní jm.-sekund.o | Jevdokimov Ivan Alexeevich 355000 Stavropol (RU) p |
Osobní jm.-sekund.o | Nejedlý Libor Česká Lípa (CZ) p |
Osobní jm.-sekund.o | Novák Luboš Česká Lípa (CZ) p |
Osobní jm.-sekund.o | Volodin Dmitrij Nikolaevich 356631 Ipatovo (RU) p |
Osobní jm.-sekund.o | Zolotareva Marina Sergeevna 355000 Stavropol (RU) p |
Korpor.,akce-sek.o. | MEGA a. s. Praha 9 (CZ) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20161012 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 62011 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 306221 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20161101 SVK06 0728 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.