Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000000176

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000001xx / 000000176.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200505-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954921354359
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20140827140341.0
KÚ-fyz.popist|
KÚ-obecné inf.751101c19679999nyuer-pe------0---a0eng-c
Identif.č. LC---68043313- sn-78006256-
ISSN0028-0518 0028-0518 1
*Syst. číslo(OCoLC)1759470
*Syst. číslo(SFX)954921354359
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenínsdp pcc
Kód geogr.oblastin-us---
*Signatura LCTX901 .N37
Kód předm.kateg.642 Číšnictví. Servírování Konspekt 19
Zkrácený názevNATIONS RESTAURANT NEWS
Zkrácený názevTHE FOOD SERVICE INDUSTRY
Zkrácený názevNation's restaur. news
Klíčový názevNation's restaurant news
Názvové údajeNation's restaurant news electronic resource : the weekly newspaper of the food service industry.
Varianta názvuRestaurant news
Nakladatel.údaje[New York, N.Y.] : Lebhar-Friedman, 1967-
Údaje fyz.popisuv. : ill. ; 44 cm.
Souč.periodicita1x za 2 týdny, 2010-
Předch.periodicita1x týdně (except last Monday in Dec.), 1987-2009
Předch.periodicita1x za 2 týdny (except in Dec.), 1985-1986
ČíslováníVol. 1, no. 14 (July 3, 1967)-
Všeobecná pozn.Subtitle varies.
Všeobecná pozn.Title from caption.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.k propoj.p.Supplemented 1997- by: Brands in food service; 2002 by: Culinary R & D.
588 Latest issue consulted: Vol. 32, no. 40 (Oct. 1998).
588 Latest issue consulted: Vol. 44, no. 1 (Jan. 11, 2010).
Předm.-Věc.témaRestaurants United States Periodicals.
Předm.-Věc.témaArts and Humanities Fashion & Entertainment
Předm.-Věc.témaArts and Humanities General and Others
Předm.-Věc.témaBusiness, Economy and Management General and Others
Předm.-Věc.témaRestaurants. fast (OCoLC)fst01095907
Předm.-Věc.témaarchitektura, urbanismus, územní plánování psh
Předm.-Věc.témaekonomické vědy psh
Předm.-Věc.témamístní hospodářství psh
Předm.-Věc.témapotravinářství psh
Předm.-Věc.tématechnika psh
Předm.-Geograf.jm.United States. fast (OCoLC)fst01204155
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Supl./zvl.výtiskBrands in food service (DLC) 98661236 (OCoLC)36880018
Supl./zvl.výtiskCulinary R & D (DLC) 2003205275 (OCoLC)52994965
Předch.záhlavíNational restaurant news (DLC) 99100524 (OCoLC)1759470
**LokaceVKOL
853121 v. no. 26 r (year) (month) (day) e
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954921354359&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
863411.1 44 1 2010 01 11
Poskytovatel přístupuDostupné od 1994. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124959
Poskytovatel přístupuAvailable from 1994. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124959
Katalogizátor20150223 SVK07 1320
032 446790 USPS
LCU 20150223080817
SRC CONSER