Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000000176
Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000001xx / 000000176.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200505-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954921354359 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20140827140341.0 |
KÚ-fyz.popis | t| |
KÚ-obecné inf. | 751101c19679999nyuer-pe------0---a0eng-c |
Identif.č. LC | ---68043313- sn-78006256- |
ISSN | 0028-0518 0028-0518 1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)1759470 |
*Syst. číslo | (SFX)954921354359 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | nsdp pcc |
Kód geogr.oblasti | n-us--- |
*Signatura LC | TX901 .N37 |
Kód předm.kateg. | 642 Číšnictví. Servírování Konspekt 19 |
Zkrácený název | NATIONS RESTAURANT NEWS |
Zkrácený název | THE FOOD SERVICE INDUSTRY |
Zkrácený název | Nation's restaur. news |
Klíčový název | Nation's restaurant news |
Názvové údaje | Nation's restaurant news electronic resource : the weekly newspaper of the food service industry. |
Varianta názvu | Restaurant news |
Nakladatel.údaje | [New York, N.Y.] : Lebhar-Friedman, 1967- |
Údaje fyz.popisu | v. : ill. ; 44 cm. |
Souč.periodicita | 1x za 2 týdny, 2010- |
Předch.periodicita | 1x týdně (except last Monday in Dec.), 1987-2009 |
Předch.periodicita | 1x za 2 týdny (except in Dec.), 1985-1986 |
Číslování | Vol. 1, no. 14 (July 3, 1967)- |
Všeobecná pozn. | Subtitle varies. |
Všeobecná pozn. | Title from caption. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.k propoj.p. | Supplemented 1997- by: Brands in food service; 2002 by: Culinary R & D. |
588 | Latest issue consulted: Vol. 32, no. 40 (Oct. 1998). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 44, no. 1 (Jan. 11, 2010). |
Předm.-Věc.téma | Restaurants United States Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Arts and Humanities Fashion & Entertainment |
Předm.-Věc.téma | Arts and Humanities General and Others |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management General and Others |
Předm.-Věc.téma | Restaurants. fast (OCoLC)fst01095907 |
Předm.-Věc.téma | architektura, urbanismus, územní plánování psh |
Předm.-Věc.téma | ekonomické vědy psh |
Předm.-Věc.téma | místní hospodářství psh |
Předm.-Věc.téma | potravinářství psh |
Předm.-Věc.téma | technika psh |
Předm.-Geograf.jm. | United States. fast (OCoLC)fst01204155 |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Supl./zvl.výtisk | Brands in food service (DLC) 98661236 (OCoLC)36880018 |
Supl./zvl.výtisk | Culinary R & D (DLC) 2003205275 (OCoLC)52994965 |
Předch.záhlaví | National restaurant news (DLC) 99100524 (OCoLC)1759470 |
**Lokace | VKOL |
85312 | 1 v. no. 26 r (year) (month) (day) e |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954921354359&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
86341 | 1.1 44 1 2010 01 11 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 1994. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124959 |
Poskytovatel přístupu | Available from 1994. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124959 |
Katalogizátor | 20150223 SVK07 1320 |
032 | 446790 USPS |
LCU | 20150223080817 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.