Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000000251

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000002xx / 000000251.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200721---4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954921365544
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20140916111940.0
KÚ-fyz.popist|
KÚ-obecné inf.751101c19729999ksumr-p-------0---a0eng-c
Identif.č. LC---73640732- sn-79004726-
*Číslo nár.bibl.014380323 dnb
*Kód nár.bibl.ag.008533300 Uk
*Kód nár.bibl.ag.014380323 DE-101
*Kód nár.bibl.ag.792788-5 DE-600
*Kód nár.bibl.ag.9877776 DNLM
*Kód nár.bibl.ag.F09940000 DNLM
ISSN0091-018X 0091-018X 1
**CODENFOMADE
*Syst. číslo(OCoLC)1780205
*Syst. číslo(SFX)954921365544
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenínsdp pcc
*Signatura LCTX943 .F66
*Signatura LCTX901 .F68
Kód předm.kateg.647 Domácí personál Konspekt 19
Zkrácený názevFOOD MANAGE
Zkrácený názevFOOD MANAGEMENT SCHOOLS COLLEGES HOSPITALS NURSING HOMES CONTRACT SERVICES
Zkrácený názevFood manage.
Klíčový názevFood management
Názvové údajeFood management electronic resource .
Varianta názvuFoodmanagement
Nakladatel.údaje[Overland Park, KS, etc.] [Penton Media, Inc., etc.]
Údaje fyz.popisuvolumes illustrations 29 cm
Souč.periodicita1x měsíčně, 2007-
Předch.periodicita1x měsíčně, 1972-2002
Předch.periodicitaThirteen no. a year, 2003-2006
Číslovánív. 7- Aug./Sept. 1972-
Všeobecná pozn.Ideas for colleges, healthcare, schools and business dining.
Všeobecná pozn.Previously published in New York, 19 -, and Cleveland, Ohio, 19 -
Všeobecná pozn.Some issues are on CD-ROMs.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.k suppl.Also has special issues, some with distinctive titles.
Pozn.k propoj.p.Formed by the union of: Hospital & nursing home food management, and: School & college food management, continuing both of their vol. numbering.
Předm.-Věc.témaFood service Periodicals.
Předm.-Věc.témaQuantity cooking Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Dairy Technology
Předm.-Věc.témaRestauration collective Périodiques.
Předm.-Věc.témaServices alimentaires Périodiques.
Předm.-Věc.témaFood service. fast (OCoLC)fst00931080
Předm.-Věc.témaQuantity cooking. fast (OCoLC)fst01754362
Předm.-Věc.témaekonomické vědy psh
Předm.-Věc.témapotravinářství psh
Předm.-Věc.témapotravinářství, zemědělství mednas
Předm.-Věc.tématechnika psh
Předm.-Věc.témavýživa mednas
Předm.-Věc.témazdravotnictví veřejné mednas
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
*Vydání-jiný nosičOnline version: Food management (Online) (OCoLC)42211042
Předch.záhlavíHospital & nursing home food management (OCoLC)2447437
Předch.záhlavíSchool & college food management (OCoLC)11479055
**LokaceVKOL
853121 v. no. 12 r (year) (month) m 01
853122 v. no. 13 r (year) (month) (day) 13 01
853123 v. no. 12 r (year) (month) m 01
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954921365544&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
863411.1 <26> <1> <1991> <01>
863412.1 38 1 2003 01
863413.1 44 1 2009 01
Poskytovatel přístupuDostupné od 2000. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124023
Poskytovatel přístupuAvailable from 2000. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124023
Katalogizátor20150223 SVK07 1320
032 926680 USPS
0700 TX341.F69
336 text txt rdacontent
337 unmediated n rdamedia
338 volume nc rdacarrier
LCU 20150223080829
SRC CONSER