Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000000264
Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000002xx / 000000264.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200469---4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954921367576 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20130330163512.0 |
KÚ-fyz.popis | t| |
KÚ-obecné inf. | 750731c19749999ilusn-p-------0---a0eng-- |
Identif.č. LC | ---74644389- ---75646372- |
*Kód nár.bibl.ag. | 009220480 Uk |
ISSN | 0097-8043 0097-8043 0360-117X 1 |
**CODEN | RSBSAY |
*Syst. číslo | (OCoLC)1793763 |
*Syst. číslo | (SFX)954921367576 |
*Zdroj akvizice | Ideal Media, 303 East Wacker Drive, 21st floor, Chicago, Illinois 60601 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc nsdp |
*Signatura LC | TP628 .S7 |
Kód předm.kateg. | 642 Číšnictví. Servírování Konspekt 19 |
Zkrácený název | Restaur. bus. |
Klíčový název | Restaurant business |
Názvové údaje | Restaurant business electronic resource . |
Varianta názvu | RB |
Nakladatel.údaje | [New York, Restaurant Business, etc.] |
Údaje fyz.popisu | v. ill. 28 cm. |
Souč.periodicita | 16 issues per year, <2005-> |
Předch.periodicita | 18 no. a year, <Oct. 10, 1984-> |
Předch.periodicita | 1x měsíčně, Apr. 1974- |
Předch.periodicita | 2x měsíčně (except monthly Jan., July, Aug., and Dec.), 2002- |
Předch.periodicita | 2x měsíčně, <Mar. 1, 1997>-2001 |
Číslování | v. 73, no. 4- Apr. 1974- |
Všeobecná pozn. | A Bill publication. |
Všeobecná pozn. | Issues for <July 1, 1994-> also called: RB. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
588 | Latest issue consulted: Vol. 104, no. 15 (Nov. 2005). |
Předm.-Věc.téma | Food service Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Restaurant management Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Restaurants Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management Business Management |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management General and Others |
Předm.-Věc.téma | ekonomické vědy psh |
Předm.-Věc.téma | potravinářství psh |
Předm.-Věc.téma | technika psh |
*Vydání-jiný nosič | Online version: Restaurant business (OCoLC)759445343 |
Předch.záhlaví | Fast food (OCoLC)1568950 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954921367576&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 1995. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000125269 |
Poskytovatel přístupu | Available from 1995. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000125269 |
Katalogizátor | 20150223 SVK07 1320 |
032 | 917180 USPS |
LCU | 20150223080831 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.