Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000000367

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000003xx / 000000367.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200625-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954921385872
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20100708125640.0
KÚ-fyz.popist|
KÚ-obecné inf.810122d19812010coumr-p-------0---a0eng-c
Identif.č. LC---81641204- sn-81000217-
*Kód nár.bibl.ag.9879056 DNLM
*Kód nár.bibl.ag.R27010000 DNLM
ISSN0273-5520 0273-5520 1
**CODENRINSDR
*Syst. číslo(OCoLC)7076392
*Syst. číslo(SFX)954921385872
*Zdroj akviziceChicago Division, Cahners Pub. Co., 5 S. Wabash Ave., Chicago, Ill. 60603 $50.00 $55.00 (Canada) $70.00 (Foreign)
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc nsdp
*Signatura LCTX1 .I58
Kód předm.kateg.642 Číšnictví. Servírování Konspekt 19
Zkrácený názevRESTAURANTS AND INSTITUTIONS
Zkrácený názevRESTAURANTS INST
Zkrácený názevRESTAURANTS INSTITUTIONS MARKETPLACE
Zkrácený názevRestaur. inst. (Chicago, Ill.)
Klíčový názevRestaurants & institutions (Chicago, Ill.)
Názvové údajeRestaurants & institutions [elektronický zdroj]
Varianta názvuIssues for Feb. 1, 2004 have title: R&I
Varianta názvuSome no., -2003, called: Restaurants & institutions. Marketplace products
Varianta názvuSome no., 2004- , called: Restaurants & institutions. Menu
Varianta názvuR and I
Varianta názvuRestaurants and institutions
Nakladatel.údaje[Chicago, Ill. : Cahners Pub. Co., c1981-
Údaje fyz.popisuv. : ill. ; 28 cm.
Souč.periodicita1x měsíčně, 2009-
Předch.periodicita18 no. a year, 2007-2008
Předch.periodicita28 no. a year, <2004>-2006
Předch.periodicita2x měsíčně, 1981-
Číslování[Vol. 88, no. 1] (Jan. 1, 1981)-
ČíslováníUkončeno: vol. 120, no. 4 (Apr. 2010).
Všeobecná pozn.Imprint varies: Oak Brook, Ill. : Reed Business Information, <2003->
Všeobecná pozn.Latest issue consulted: Vol. 119, no. 4 (Apr. 2009).
Všeobecná pozn.Title from cover.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Předm.-Věc.témaFood service Periodicals.
Předm.-Věc.témaQuantity cooking Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaArts and Humanities Performing Arts, Travel and Leisure
Předm.-Věc.témaBusiness, Economy and Management Business Management
Předm.-Věc.témaBusiness, Economy and Management General and Others
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaHôtels Périodiques.
Předm.-Věc.témaRestauration collective Périodiques.
Předm.-Věc.témaÉtablissements publics Périodiques.
Předm.-Věc.témaekonomické vědy psh
Předm.-Věc.témapotravinářství psh
Předch.záhlavíInstitutions (DLC) 80644720 (OCoLC)4026532
**LokaceVKOL
853201 v. no. 28 r (year) (month) (day) s 0101 d 01,15
853202 v. no. 22 r (year) (month) (day) s 0101 pd 01,15 od1115,1215
853203 v. no. 18 r (year) (month) (day) s 0101 pd 01,0015 od0115,0215,0615,0815,1115,1215
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3?url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954921385872&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
863411.1 <112 > <10 > <2002 > <05 > <01 >
863412.1 <116> <1> <2006> <01> <01>
Poskytovatel přístupuDostupné od 1993 do 2010. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000125271
Poskytovatel přístupuAvailable from 1993 until 2010. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000125271
Katalogizátor20101224 SVK07 0815
032 461010 USPS
LCU 20101215174052
SRC CONSER