Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000002500
Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000025xx / 000002500.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200433-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954925556442 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20121115031029.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-cnu |
KÚ-obecné inf. | 021224c19879999nyutr-pso-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | --2002253390 |
*Kód nár.bibl.ag. | 013353591 Uk |
ISSN | 1532-4249 0890-5436 1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)51273569 |
*Syst. číslo | (SFX)954925556442 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc nsdp |
*Signatura LC | ISSN RECORD |
*Signatura LC | TP248.65.F66 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
HZ-Unifik.název | Food biotechnology (New York, N.Y. : Online) |
Zkrácený název | FOOD BIOTEC |
Zkrácený název | FOOD BIOTECHNOL |
Zkrácený název | FOOD BIOTECHNOL (N Y) |
Zkrácený název | Food biotechnol. (Online) |
Klíčový název | Food biotechnology (Online) |
Názvové údaje | Food biotechnology electronic resource. |
Nakladatel.údaje | New York, NY : Dekker |
Souč.periodicita | Three times a year |
Číslování | Tištěná verze vychází od vol. 1, no. 1, published in 1987. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
588 | Description based on: Vol. 15, issue 1 (2001); title from v. 15 contents page (viewed Dec. 24, 2002). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 16, issue 3 (2002). |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Biotechnology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Technology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food-Processing Industry Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Agricultural Biotechnology |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Life Sciences Biotechnology |
*Vydání-jiný nosič | Food biotechnology (New York, N.Y.) 0890-5436 (DLC) 88659104 (OCoLC)14261865 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925556442&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2001. Most recent 1 year(s) 6 month(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000668663 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2001. Most recent 1 year(s) 6 month(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000668663 |
Katalogizátor | 20150223 SVK07 1321 |
LCU | 20150223081446 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.