Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000002990

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000029xx / 000002990.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200601-a-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925614037
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230227213019.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mnu||||||||
KÚ-obecné inf.050809c19969999ci-qr-pso-----0----0eng-c
Identif.č. LC2006263123
*Kód nár.bibl.ag.2205328-1 DE-600
ISSN1334-2606 1330-9862 30
*Syst. číslo(OCoLC)61232266
*Syst. číslo(SFX)954925614037
*Zdroj akviziceKaciceva 23, HR-10000 Zagreb, Croatia 90€
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykaeng hrv
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP368 .F6781
Zkrácený názevFOOD TECH B
Zkrácený názevFOOD TECHNOL BIOTECH
Zkrácený názevFOOD TECHNOL BIOTECHNOL
Zkrácený názevFOOD TECHNOL. BIOTECHNOL
Zkrácený názevFood technol. biotechnol. (Online)
Klíčový názevFood technology and biotechnology (Online)
Názvové údajeFood technology and biotechnology electronic resource .
Varianta názvuRunning title on PDF of articles: Food technol. biotechnol
Nakladatel.údajeZagreb, Croatia : Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníTištěná verze vychází od vol. 34, no. 1 (Jan./Apr. 1996)=1996,1.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o jazykuIn English; summaries also in Croatian.
Pozn.k vydavateliOfficial journal of: Croatian Society for Biotechnology, Union of Croatian Societies for the Promotion of Nutrition, and Slovenian Microbiologic Society, 1996- ; of: Croatian Society for Biotechnology and the Slovenian Microbiological Society, <2000->
5880 Vol. 38, no. 1 (Jan./Mar. 2000); title from issue table of contents (publisher's Web site, viewed May 30, 2006).
5881 Vol. 44, no. 1 (Jan./Mar. 2006) (viewed May 30, 2006).
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaChemistry Chemical Engineering
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaFood industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473
Předm.-Věc.témaFood Technology
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPeriodicals. lcgft
VZ-KorporaceHrvatsko društvo za biotehnologiju.
VZ-KorporaceSaveza hrvatskih društava za unapređenje prehrane.
VZ-KorporaceSlovenskog mikrobiološkog društva.
VZ-KorporaceSveučilište u Zagrebu. Prehrambeno-biotehnološki fakultet.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Food technology and biotechnology 1330-9862 (DLC) 97015489 (OCoLC)36595211
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2014, ročník: 52. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 3710000006287772
Poskytovatel přístupuDostupné od 2017. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 1000000000199136
Poskytovatel přístupuAvailable from 2014 volume: 52. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 3710000006287772
Poskytovatel přístupuAvailable from 2017. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 1000000000199136
Katalogizátor20240422 SVK07 0754
06000W1 PR374
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419115513
SRC CONSER