Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000002990
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000029xx / 000002990.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200601-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954925614037 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230227213019.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-mnu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 050809c19969999ci-qr-pso-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2006263123 |
*Kód nár.bibl.ag. | 2205328-1 DE-600 |
ISSN | 1334-2606 1330-9862 30 |
*Syst. číslo | (OCoLC)61232266 |
*Syst. číslo | (SFX)954925614037 |
*Zdroj akvizice | Kaciceva 23, HR-10000 Zagreb, Croatia 90€ |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | eng hrv |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP368 .F6781 |
Zkrácený název | FOOD TECH B |
Zkrácený název | FOOD TECHNOL BIOTECH |
Zkrácený název | FOOD TECHNOL BIOTECHNOL |
Zkrácený název | FOOD TECHNOL. BIOTECHNOL |
Zkrácený název | Food technol. biotechnol. (Online) |
Klíčový název | Food technology and biotechnology (Online) |
Názvové údaje | Food technology and biotechnology electronic resource . |
Varianta názvu | Running title on PDF of articles: Food technol. biotechnol |
Nakladatel.údaje | Zagreb, Croatia : Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Tištěná verze vychází od vol. 34, no. 1 (Jan./Apr. 1996)=1996,1. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o jazyku | In English; summaries also in Croatian. |
Pozn.k vydavateli | Official journal of: Croatian Society for Biotechnology, Union of Croatian Societies for the Promotion of Nutrition, and Slovenian Microbiologic Society, 1996- ; of: Croatian Society for Biotechnology and the Slovenian Microbiological Society, <2000-> |
5880 | Vol. 38, no. 1 (Jan./Mar. 2000); title from issue table of contents (publisher's Web site, viewed May 30, 2006). |
5881 | Vol. 44, no. 1 (Jan./Mar. 2006) (viewed May 30, 2006). |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Chemistry Chemical Engineering |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843 |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473 |
Předm.-Věc.téma | Food Technology |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodical |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Periodicals. lcgft |
VZ-Korporace | Hrvatsko društvo za biotehnologiju. |
VZ-Korporace | Saveza hrvatskih društava za unapređenje prehrane. |
VZ-Korporace | Slovenskog mikrobiološkog društva. |
VZ-Korporace | Sveučilište u Zagrebu. Prehrambeno-biotehnološki fakultet. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Food technology and biotechnology 1330-9862 (DLC) 97015489 (OCoLC)36595211 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2014, ročník: 52. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 3710000006287772 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2017. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 1000000000199136 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2014 volume: 52. 111058563444001 111058563444000 PubMed Central:Full Text 3710000006287772 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2017. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 1000000000199136 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0754 |
06000 | W1 PR374 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419115513 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.