Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000006866
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000068xx / 000006866.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200505-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib110978984561973 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230415213022.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-cn||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 010522c19979999bl-tr-pso-----0----0por-c |
Identif.č. LC | 2001252646 |
*Kód nár.bibl.ag. | 2016150-5 DE-600 |
ISSN | 1678-457X 0101-2061 0101-2061 k |
*Syst. číslo | (OCoLC)46988672 |
*Syst. číslo | (SFX)110978984561973 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | por eng |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TX341 |
Kód předm.kateg. | Q000 |
HZ-Unifik.název | Ciência e tecnologia de alimentos (Online) |
Zkrácený název | CIENCIA TECNOL ALIME |
Zkrácený název | CIENCIA TECNOL. ALIMENT |
Zkrácený název | FOOD SCI TECH-BRAZIL |
Zkrácený název | FOOD SCI. TECHNOL |
Zkrácený název | Food Sci. Technol (SBCTA, Online) |
Klíčový název | Food Science and Technology (SBCTA. Online) |
Názvové údaje | Ciência e tecnologia de alimentos electronic resource : publication of the Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos. |
Nakladatel.údaje | Campinas, Brazil : SBCTA. |
Souč.periodicita | Three times a year |
Číslování | Electronic coverage as of May 22, 2001: vol. 17, n. 4 (Dec. 1997)- |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Citace a odkazy | Chemical abstracts 0009-2258 |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
Pozn.o jazyku | Text chiefly in Portuguese; abstracts in English. |
588 | Description based on: Vol. 17, n. 4 (Dec. 1997); title from journal home page (viewed May 22, 2001). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 23, no. 3 (Sept./Dec. 2003). |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences General and Others |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Food. fast (OCoLC)fst00930458 |
Předm.-Věc.téma | Food |
Žánr/forma | Internet resource. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos. |
*Vydání-jiný nosič | Ciência e tecnologia de alimentos 0101-2061 (DLC)sn 83009554 (OCoLC)9536241 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 1997. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 111086127380078 |
Poskytovatel přístupu | Available from 1997. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 111086127380078 |
Katalogizátor | 20230814 SVK07 0642 |
0700 | TX341 .C5463 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20230811121944 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.