Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000006866

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00000xxxx / 0000068xx / 000006866.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200505-a-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib110978984561973
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230415213022.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-cn|||||||||
KÚ-obecné inf.010522c19979999bl-tr-pso-----0----0por-c
Identif.č. LC2001252646
*Kód nár.bibl.ag.2016150-5 DE-600
ISSN1678-457X 0101-2061 0101-2061 k
*Syst. číslo(OCoLC)46988672
*Syst. číslo(SFX)110978984561973
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykapor eng
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX341
Kód předm.kateg.Q000
HZ-Unifik.názevCiência e tecnologia de alimentos (Online)
Zkrácený názevCIENCIA TECNOL ALIME
Zkrácený názevCIENCIA TECNOL. ALIMENT
Zkrácený názevFOOD SCI TECH-BRAZIL
Zkrácený názevFOOD SCI. TECHNOL
Zkrácený názevFood Sci. Technol (SBCTA, Online)
Klíčový názevFood Science and Technology (SBCTA. Online)
Názvové údajeCiência e tecnologia de alimentos electronic resource : publication of the Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos.
Nakladatel.údajeCampinas, Brazil : SBCTA.
Souč.periodicitaThree times a year
ČíslováníElectronic coverage as of May 22, 2001: vol. 17, n. 4 (Dec. 1997)-
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Citace a odkazyChemical abstracts 0009-2258
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
Pozn.o jazykuText chiefly in Portuguese; abstracts in English.
588 Description based on: Vol. 17, n. 4 (Dec. 1997); title from journal home page (viewed May 22, 2001).
588 Latest issue consulted: Vol. 23, no. 3 (Sept./Dec. 2003).
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences General and Others
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaFood. fast (OCoLC)fst00930458
Předm.-Věc.témaFood
Žánr/formaInternet resource.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceSociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos.
*Vydání-jiný nosičCiência e tecnologia de alimentos 0101-2061 (DLC)sn 83009554 (OCoLC)9536241
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 1997. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 111086127380078
Poskytovatel přístupuAvailable from 1997. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 111086127380078
Katalogizátor20230814 SVK07 0642
0700 TX341 .C5463
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20230811121944
SRC CONSER