Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000011862

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00001xxxx / 0000118xx / 000011862.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200457-a-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib991042728179544
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20080701183132.0
KÚ-charakt.dokum.m--------d--------
KÚ-fyz.popiscr-cnu
KÚ-obecné inf.020816c20029999ilu-x-pss-----0---a0eng-c
Identif.č. LC--2002214625
*Kód nár.bibl.ag.101305205 DNLM
ISSN1541-4337 1
**CODENCRFSBJ
*Syst. číslo(OCoLC)50419025
*Syst. číslo(SFX)991042728179544
*Zdroj akviziceInstitute of Food Technologists, 525 W. Van Buren St., Ste. 1000, Chicago, IL 60607-3814
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenínsdp lcd
*Signatura LCTP368
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
Zkrácený názevCompr. rev. food sci. food saf.
Klíčový názevComprehensive reviews in food science and food safety
Názvové údajeComprehensive reviews in food science and food safety [elektronický zdroj].
Nakladatel.údajeChicago, Ill. : Institute of Food Technologists
Souč.periodicitaVychází nepravidelně
ČíslováníVol. 1, no. 1 (Apr. 2002)-
Všeobecná pozn.Latest issue consulted: Vol. 6, no. 4 (Oct. 2007); title from title screen (Blackwell-Synergy, viewed Oct. 2, 2007).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Citace a odkazyChemical abstracts 0009-2258
ResuméFocuses on coverage of a narrowly defined topic on any food science or food safety aspect, including nutrition, engineering, microbiology, sensory evaluation, physiology, genetics, economics, regulations, and history.
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
Předm.-Věc.témaFood Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Safety measures Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaFood Technology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
VZ-KorporaceInstitute of Food Technologists.
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3?url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=991042728179544&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&svc.fulltext=yes&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2002, ročník: 1, číslo: 1. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000000091172
Poskytovatel přístupuAvailable from 2002 volume: 1 issue: 1. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000000091172
Katalogizátor20090301 SVK07 2213
06010W1
LCU 20090301110025
SRC CONSER