Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000011862
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00001xxxx / 0000118xx / 000011862.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200457-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib991042728179544 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20080701183132.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m--------d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-cnu |
KÚ-obecné inf. | 020816c20029999ilu-x-pss-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | --2002214625 |
*Kód nár.bibl.ag. | 101305205 DNLM |
ISSN | 1541-4337 1 |
**CODEN | CRFSBJ |
*Syst. číslo | (OCoLC)50419025 |
*Syst. číslo | (SFX)991042728179544 |
*Zdroj akvizice | Institute of Food Technologists, 525 W. Van Buren St., Ste. 1000, Chicago, IL 60607-3814 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | nsdp lcd |
*Signatura LC | TP368 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
Zkrácený název | Compr. rev. food sci. food saf. |
Klíčový název | Comprehensive reviews in food science and food safety |
Názvové údaje | Comprehensive reviews in food science and food safety [elektronický zdroj]. |
Nakladatel.údaje | Chicago, Ill. : Institute of Food Technologists |
Souč.periodicita | Vychází nepravidelně |
Číslování | Vol. 1, no. 1 (Apr. 2002)- |
Všeobecná pozn. | Latest issue consulted: Vol. 6, no. 4 (Oct. 2007); title from title screen (Blackwell-Synergy, viewed Oct. 2, 2007). |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Citace a odkazy | Chemical abstracts 0009-2258 |
Resumé | Focuses on coverage of a narrowly defined topic on any food science or food safety aspect, including nutrition, engineering, microbiology, sensory evaluation, physiology, genetics, economics, regulations, and history. |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
Předm.-Věc.téma | Food Research Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Safety measures Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Food Technology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
VZ-Korporace | Institute of Food Technologists. |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3?url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=991042728179544&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&svc.fulltext=yes& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2002, ročník: 1, číslo: 1. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000000091172 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2002 volume: 1 issue: 1. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000000091172 |
Katalogizátor | 20090301 SVK07 2213 |
06010 | W1 |
LCU | 20090301110025 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.