Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000038628
Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00003xxxx / 0000386xx / 000038628.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200481-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954925413890 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20130313141005.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-un| |
KÚ-obecné inf. | 050614c19619999ilumr-pso-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | --2006263006 |
ISSN | 1750-3841 0022-1147 0022-1147 |
*Syst. číslo | (OCoLC)60626554 |
*Syst. číslo | (SFX)954925413890 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TX1 .F65 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
HZ-Unifik.název | Journal of food science (Online) |
Zkrácený název | J FOOD SCI |
Zkrácený název | J. FOOD SCI |
Názvové údaje | Journal of food science electronic resource : an official publication of the Institute of Food Technologists. |
Varianta názvu | Also known as: JFS |
Varianta názvu | E-version header title: JFS Online |
Nakladatel.údaje | Champaign, Ill. : The Institute |
Souč.periodicita | Nine times a year (monthly except Jan./Feb., June/July, Nov./Dec.), 2000- |
Předch.periodicita | 6x ročně, -1999 |
Číslování | Tištěná verze vychází od v. 26, no. 1 (Jan./Feb. 1961). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
588 | Description based on: Vol. 55, no. 1 (Jan./Feb. 1990); title from issue table of contents (IFT site, viewed Apr. 26, 2006). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 71, Nr. 3 (Apr. 2006) (viewed Apr. 26, 2006). |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Research Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Research Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Dairy Technology |
Předm.-Věc.téma | Levensmiddelen. gtt |
Předm.-Věc.téma | Voeding. gtt |
VZ-Korporace | Institute of Food Technologists. |
*Vydání-jiný nosič | Journal of food science 0022-1147 (DLC)a 39000649 (OCoLC)1680911 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925413890&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2007. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669699 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2007. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669699 |
Katalogizátor | 20150223 SVK07 1321 |
060 4 | W1 JO651 |
LCU | 20150223081144 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.