Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000038628

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00003xxxx / 0000386xx / 000038628.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200481-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925413890
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20130313141005.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-un|
KÚ-obecné inf.050614c19619999ilumr-pso-----0----0eng-c
Identif.č. LC--2006263006
ISSN1750-3841 0022-1147 0022-1147
*Syst. číslo(OCoLC)60626554
*Syst. číslo(SFX)954925413890
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX1 .F65
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
HZ-Unifik.názevJournal of food science (Online)
Zkrácený názevJ FOOD SCI
Zkrácený názevJ. FOOD SCI
Názvové údajeJournal of food science electronic resource : an official publication of the Institute of Food Technologists.
Varianta názvuAlso known as: JFS
Varianta názvuE-version header title: JFS Online
Nakladatel.údajeChampaign, Ill. : The Institute
Souč.periodicitaNine times a year (monthly except Jan./Feb., June/July, Nov./Dec.), 2000-
Předch.periodicita6x ročně, -1999
ČíslováníTištěná verze vychází od v. 26, no. 1 (Jan./Feb. 1961).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
588 Description based on: Vol. 55, no. 1 (Jan./Feb. 1990); title from issue table of contents (IFT site, viewed Apr. 26, 2006).
588 Latest issue consulted: Vol. 71, Nr. 3 (Apr. 2006) (viewed Apr. 26, 2006).
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaResearch Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Dairy Technology
Předm.-Věc.témaLevensmiddelen. gtt
Předm.-Věc.témaVoeding. gtt
VZ-KorporaceInstitute of Food Technologists.
*Vydání-jiný nosičJournal of food science 0022-1147 (DLC)a 39000649 (OCoLC)1680911
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925413890&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2007. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669699
Poskytovatel přístupuAvailable from 2007. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669699
Katalogizátor20150223 SVK07 1321
060 4W1 JO651
LCU 20150223081144
SRC CONSER