Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000038646

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00003xxxx / 0000386xx / 000038646.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200421-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925474413
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20130501113647.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mn#
KÚ-obecné inf.050304c19779999enkbr-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LC--2005242010
ISSN1745-4549 0145-8892 0145-8892
**CODENJFPPDL
*Syst. číslo(OCoLC)58047101
*Syst. číslo(SFX)954925474413
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP368
*Signatura LCTP368 .J67
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
HZ-Unifik.názevJournal of food processing and preservation (Online)
Zkrácený názevJ FOOD PROC
Zkrácený názevJ FOOD PROCESS PRES
Zkrácený názevJ FOOD PROCESS PRESERV
Zkrácený názevJ. FOOD PROCESS PRESERV
Zkrácený názevJOURNAL OF FOOD PROCESSING & PRESERVATION
Názvové údajeJournal of food processing and preservation electronic resource.
Nakladatel.údaje[Oxford, UK ; Malden, Mass.] : Blackwell Pub.
Souč.periodicita6x ročně
ČíslováníTištěná verze vychází od vol. 1 (Jan. 1977).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
588 Description based on: Vol. 28, no. 4 (Aug. 2004); title from journal contents page (Blackwell-Synergy, viewed Aug. 22, 2005).
588 Latest issue consulted: Vol. 37, no. 2 (Apr. 2013) (Wiley Online Library, viewed May 01, 2013).
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Preservation Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Preservation Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Technology Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témapotravinářství psh
*Vydání-jiný nosičJournal of food processing and preservation 0145-8892 (DLC) 77643076 (OCoLC)3082583
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925474413&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2004. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124543
Poskytovatel přístupuAvailable from 2004. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124543
Katalogizátor20150223 SVK07 1321
LCU 20150223081304
SRC CONSER