Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000039541
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00003xxxx / 0000395xx / 000039541.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200397-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib1000000000022980 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20090728100649.0 |
KÚ-obecné inf. | 050408c20059999ts-tr-p---o---0----0eng-d |
Identif.č. LC | --2005243613 |
*Kód nár.bibl.ag. | 101240244 DNLM |
ISSN | 1573-4013 |
*Syst. číslo | (OCoLC)60537847 |
*Syst. číslo | (SFX)1000000000022980 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | lcd |
*Signatura LC | RC584 |
Zkrácený název | CURR NUTR FOOD SCI |
Zkrácený název | CURRENT NUTRITION & FOOD SCIENCE |
Zkrácený název | Curr Nutr Food Sci dnlm |
Názvové údaje | Current nutrition and food science electronic resource . |
Varianta názvu | Issues for <June 2005-> have title: Current nutrition & food science |
Varianta názvu | Nutrition and food science |
Nakladatel.údaje | Sharjah, United Arab Emirates : Bentham Science Publishers, 2005- |
Údaje fyz.popisu | v. : ill. |
Souč.periodicita | Three issues a year |
Číslování | Vol. 1, no. 1 (Jan. 2005)- |
Všeobecná pozn. | Latest issue consulted: Vol. 1, no. 2 (June 2005). |
Všeobecná pozn. | Title from cover. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Předm.-Věc.téma | Diet in disease Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Nutrition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Health Sciences Clinical Medicine |
Předm.-Věc.téma | Health Sciences Nutrition and Dietetics |
Předm.-Věc.téma | Nutrition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Technology Periodicals. |
Žánr/forma | Review. |
*Vydání-jiný nosič | Online version: Current nutrition and food science (Online) (OCoLC)66550289 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000022980&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2005. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000668120 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2005. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000668120 |
Katalogizátor | 20121002 SVK07 0808 |
06000 | W1 CU799FP |
LCU | 20120924060827 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.