Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000052026

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00005xxxx / 0000520xx / 000052026.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas-a2200000z--4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib110975506072207
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
KÚ-charakt.dokum.m d
KÚ-fyz.popiscr mnu
KÚ-obecné inf.240322uuuuuuuuuxx-uu-|------u|----|ger-d
ISSN1610-210X 1431-7737
*Syst. číslo(SFX)110975506072207
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
HZ-Unifik.názevAdvances in food sciences (Online)
Zkrácený názevADV FOOD SCI
Názvové údajeAdvances in food sciences electronic resource
Nakladatel.údajeFreising Parlar Scientific Publications
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
*Vydání-jiný nosičAdvances in food sciences 1431-7737
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2001, ročník: 23, číslo: 1 do 2002, ročník: 24, číslo: 4. Available from 2015, ročník: 37, číslo: 1. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000001355672
Poskytovatel přístupuAvailable from 2001 volume: 23 issue: 1 until 2002 volume: 24 issue: 4. Available from 2015 volume: 37 issue: 1. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000001355672
Katalogizátor20240325 SVK07 0656