Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000052576

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00005xxxx / 0000525xx / 000052576.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200613-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib110978977744751
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230707213041.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-cnu||||||||
KÚ-obecné inf.920629c19929999pl-qr-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LC2015238307
*Kód nár.bibl.ag.2406035-5 DE-600
ISSN2083-6007 1230-0322 57
**CODENPJFSE7
*Syst. číslo(OCoLC)429188706
*Syst. číslo(SFX)110978977744751
*Zdroj akviziceCentre for Agrotechnology and Veterinary Sciences, Polish Academy of Sciences, ul. J. Tuwima 10, P.O. Box 55, 10-718 OLSZTYN 5, Poland
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykaeng pol pol
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP368
Kód předm.kateg.Q000
Kód předm.kateg.Q100
Kód předm.kateg.Q500
Kód předm.kateg.T000
Zkrácený názevPOL J FOOD NUTR SCI
Klíčový názevPolish journal of food and nutrition sciences (Online)
Názvové údajePolish journal of food and nutrition sciences electronic resource / Polish Academy of Sciences.
Varianta názvuPJFNS
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníTištěná verze vychází od vol. 42, no. 1 (Mar. 1992).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o neprav.č.Vols. 42- called also 1-
Pozn.o jazykuIn English; summaries and table of contents also in Polish.
Pozn.k vydavateliJournal of: Committee of Food Chemistry and Technology PAS, Polish Food Technologists' Society and Polish Society of Nutritional Sciences.
5880 Vol. 61, No. 1 (March 2011); title from PDF cover (De Gruyter journal web site, viewed April 6, 2015)
5881 Vol. 66, issue 1 (March 2016) (viewed April 25, 2016).
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaChemistry Chemical Engineering
Předm.-Věc.témaFood. fast (OCoLC)fst00930458
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporacePolish Food Technologists' Society, issuing body.
VZ-KorporacePolish Society of Nutritional Sciences, issuing body.
VZ-KorporacePolska Akademia Nauk. Division of Food Science, issuing body.
VZ-KorporacePolska Akademia Nauk. Komitet Technologii i Chemii Żywności, issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Polish journal of food and nutrition sciences 1230-0322 (DLC) 93656567 (OCoLC)26099863
Předch.záhlavíActa alimentaria Polonica (OCoLC)690367068
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2003, ročník: 12. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000001356652
Poskytovatel přístupuDostupné od 2011. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000001089323
Poskytovatel přístupuAvailable from 2003 volume: 12. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000001356652
Poskytovatel přístupuAvailable from 2011. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000001089323
Katalogizátor20240422 SVK07 0755
0701 TX341.A32
264 1Olsztyn : Division of Food Science, Centre for Agrotechnology and Veterinary Sciences, Polish Academy of Sciences, 1992-
26431<2011-> : Warsaw, Poland : De Gruyter Open
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419115652
SRC CONSER