Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000054081
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00005xxxx / 0000540xx / 000054081.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200433-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib991042723509344 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230214213019.0 |
KÚ-obecné inf. | 000306c19989999bl-fx-p------s0----0por-- |
Identif.č. LC | 00203334 |
*Kód nár.bibl.ag. | 011107907 Uk |
ISSN | 1516-7275 1516-7275 1519-0900 |
*Syst. číslo | (OCoLC)43571980 |
*Syst. číslo | (SFX)991042723509344 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | por eng |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP368 .B73 |
Zkrácený název | BRAZ. J. FOOD TECHNOL |
Názvové údaje | Brazilian journal of food technology electronic resource = Revista brasileira de tecnologia de alimentos. |
Varianta názvu | Title on v. 6, special issue (2003): 49th International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) : 31st August to 5th September 2003 |
Varianta názvu | Revista brasileira de tecnologia de alimentos |
Nakladatel.údaje | Campinas : Instituto de Tecnologia de Alimentos, 1998- |
Údaje fyz.popisu | v. ; 28 cm. |
Souč.periodicita | 2x ročně |
Číslování | Vol. 1, no. 1, 2 (jan./dez. 1998)- |
Všeobecná pozn. | Title from cover. |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o neprav.č. | Some issues combined. |
Pozn.o jazyku | In Portuguese; summaries in English. |
588 | Latest issue consulted: Vol. 6, special issue (2003). |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843 |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Instituto de Tecnologia de Alimentos (São Paulo, Brazil) |
*Vydání-jiný nosič | Brazilian journal of food technology (CD-ROM) 1519-0900 (DLC) 2008322138 (OCoLC)231696743 |
*Vydání-jiný nosič | Brazilian journal of food technology (Online) 1981-6723 (OCoLC)229136257 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 1998, ročník: 1. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000001355036 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2011. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000000777821 |
Poskytovatel přístupu | Available from 1998 volume: 1. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000001355036 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2011. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000000777821 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0756 |
0700 | TP368 .B73 |
LCU | 20240419115845 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.