Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000067939

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00006xxxx / 0000679xx / 000067939.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200469-a-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib1000000000520124
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230801213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-cn|||||||||
KÚ-obecné inf.081202c20089999qucfr-p-o-----0----0eng-c
Identif.č. LC2012240356
*Kód nár.bibl.ag.2566163-2 DE-600
ISSN1918-5480
*Syst. číslo(OCoLC)316188940
*Syst. číslo(SFX)1000000000520124
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykaeng fre
*Kód ověřenípcc
Kód geogr.oblastin-cn---
*Signatura LCTX715.6
Zkrácený názevCUIZINE
Zkrácený názevCUIZINE: REVUE DES CULTURES CULINAIRES AU CANADA
Názvové údajeCuiZine electronic resource : the journal of Canadian food cultures = revue des cultures culinaires au Canada.
Varianta názvuCuisine
Nakladatel.údaje[Montréal, Qué.] : McGill University Library, 2008-
Souč.periodicita2x ročně
ČíslováníVychází od vol. 1, no. 1 (2008).
Všeobecná pozn.Some issues have theme titles.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Všeobecná pozn.Access is always allowed
ResuméCuizine: The Journal of Canadian Food Cultures / Revue des cultures culinaires au Canada nourishes intellectual exchanges on the subject of food in Canada from multicultural perspectives. Cuizine aims to provide an innovative academic forum for interdisciplinary discussions surrounding the diverse culinary cultures of Canada, while also providing a venue for dynamic creative content on the subject. Cuizine encourages submissions that emphasize site-specific regional foodways across the country, whether it is an historical examination of first generation Sri Lankan immigrant cooking in Toronto, a socio-economic study on the role of seal in Nunavut food culture, or a literary analysis of Duddy Kravitz's smoked meat escapades. At the same time, Canada's ethnic groups and cultural practices are not understood in isolation or as static phenomena. Rather, they evolve constantly and, in a nation of immigrants, interplay off each other. Cuizine hopes to foster this cross-cultural exchange by demonstrating the centrality of foodways to Canadian cultural identity. Cuizine also serves as a creative outlet for food-themed written and visual pieces. Poetry and prose submissions should feed our minds, and aesthetic pieces should engage our senses.
Pozn.o jazykuText in English or French.
5880 First issue; title from journal home page (publisher's Web site, viewed Dec. 17, 2012).
5881 Vol. 3, n. 2 (2012) (viewed Dec. 17, 2012).
Předm.-Věc.témaCooking, Canadian Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood in popular culture Canada Periodicals.
Předm.-Věc.témaCooking, Canadian. fast (OCoLC)fst01753270
Předm.-Věc.témaFood in popular culture. fast (OCoLC)fst00930840
Předm.-Geograf.jm.Canada. fast (OCoLC)fst01204310
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2008, ročník: 1, číslo: 1. 1000000000002739 1000000000002066 Erudit Open Access Journals:Full Text 1000000001306535
Poskytovatel přístupuDostupné od 2008. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000000344468
Poskytovatel přístupuDostupné od 2014/05/01 do 2019/01/31. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 3710000005096190
Poskytovatel přístupuAvailable from 2008 volume: 1 issue: 1. 1000000000002739 1000000000002066 Erudit Open Access Journals:Full Text 1000000001306535
Poskytovatel přístupuAvailable from 2008. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000000344468
Poskytovatel přístupuAvailable from 2014/05/01 until 2019/01/31. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 3710000005096190
Katalogizátor20240513 SVK07 0835
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240510121128
SRC CONSER