Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000068878

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00006xxxx / 0000688xx / 000068878.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200505-a-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib954926978056
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20181106053118.7
KÚ-obecné inf.861104c19uu9999sz--x--------i1----0eng-c
Identif.č. LC2001238387
ISSN0512-3054 0512-3054
*Syst. číslo(OCoLC)14632453
*Syst. číslo(SFX)954926978056
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX553.A3 J65
Kód předm.kateg.365 Požadavky na bydlení a jejich uspokojování Konspekt 18
HZ-Jméno korpor.Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives.
Zkrácený názevEVALUATION OF CERTAIN FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS
Zkrácený názevINTEGRATION OF HEALTH CARE DELIVERY
Zkrácený názevREPORT
Zkrácený názevTECHNICAL REPORT SERIES
Zkrácený názevWHO TECH R
Zkrácený názevWHO TECH REP SER
Zkrácený názevWHO TECHNICAL REPORT SERIES
Zkrácený názevWORLD HEALTH ORGAN TECH REP S
Zkrácený názevWORLD HEALTH ORGAN TECH REP SER
Názvové údajeEvaluation of certain food additives and the contaminants mercury, lead, and cadmium electronic resource : ... report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives.
Varianta názvuMany reports have title: Evaluation of certain food additives and contaminants
Varianta názvuReport for 1992 has title: Evaluation of certain food additives and naturally occurring toxicants
Varianta názvuReports for <1974-> have title: Evaluation of certain food additives
Varianta názvuReport of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Nakladatel.údajeGeneva : World Health Organization.
Údaje fyz.popisuvolumes ; 20-24 cm.
Souč.periodicitaVychází nepravidelně
Edice-jiná forma-1978: FA0 nutrition meetings report series
Edice-jiná formaWorld Health Organization, Technical report series
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
588 Description based on: 16th (4-12 April 1972).
588 Latest issue consulted: 79th (17-26 June 2014).
Předm.-Věc.témaFood additives Congresses.
Předm.-Věc.témaFood additives Analysis Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood additives Toxicology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood contamination Congresses.
Předm.-Věc.témaHealth Sciences General and Others
Předm.-Věc.témaHealth Sciences Pharmacy and Pharmacology
Předm.-Věc.témaHealth Sciences Preventive Medicine
Předm.-Věc.témaHealth Sciences Public health
Předm.-Věc.témaHealth Sciences Therapeutics
Předm.-Věc.témaFood additives Analysis. fast (OCoLC)fst00930655
Předm.-Věc.témaFood additives Toxicology. fast (OCoLC)fst00930668
Předm.-Věc.témaFood additives. fast (OCoLC)fst00930654
Předm.-Věc.témaFood contamination. fast (OCoLC)fst00930746
Žánr/formaConference papers and proceedings. fast (OCoLC)fst01423772
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
*Vydání-jiný nosičOnline version: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Evaluation of certain food additives and contaminants (OCoLC)1011280299
VZ-Edice-Unif.náz. FAO nutrition meetings report series.
VZ-Edice-Unif.náz. Technical report series (World Health Organization)
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 1949, ročník: 3, číslo: 2. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000001988577
Poskytovatel přístupuAvailable from 1949 volume: 3 issue: 2. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 1000000001988577
Katalogizátor20240513 SVK07 0831
336 text txt rdacontent
337 unmediated n rdamedia
338 volume nc rdacarrier
LCU 20240510120427
SRC CONSER