Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000069305
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00006xxxx / 0000693xx / 000069305.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----cam-a22------a-4500 |
Formát | EB |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | gutenberg30121 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
KÚ-obecné inf. | 090928s2009----xxu-----s-----000---eng-d |
Zdroj katalogizace | OLA001 cze |
*Kód ověření | dc |
*Signatura LC | TX Home Economics |
HZ-Osobní jméno | Lambert, Edward |
Názvové údaje | The Art of Confectionary Shewing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid; viz. Oranges, Lemons, Citrons, Golden Pippins, Wardens, Apricots Green, Almonds, Goosberries, Cherries, Currants, Plumbs, Rasberries, Peaches, Walnuts, Nectarines, Figs, Grapes, &c., Flowers and Herbs; as Violets, Angelica, Orange-Flowers, &c.; Also How to Make All Sorts of Biscakes, Maspins, Sugar-Works, and Candies. With the Best Methods of Clarifying, and the Different Ways of Boiling Sugar. [elektronický zdroj] / Edward Lambert |
Nakladatel.údaje | [S.l.] : Projekt Gutenberg, 2009 |
Všeobecná pozn. | Projekt Gutenberg |
Pozn.o omez.dostup. | Volně dostupné. |
Pozn.k typu el.zdr. | Text (elektronická kniha) |
Předm.-volně tvoř. | Confectionery |
Předm.-volně tvoř. | Cookery -- Early works to 1800 |
VZ-Edice-Unif.náz. | Projekt Gutenberg 30121 |
Elektron.přístup | http://www.gutenberg.org/etext/30121 |
Elektron.přístup | Rights |
Katalogizátor | 20091004 SVK07 1157 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.