Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000069305

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00006xxxx / 0000693xx / 000069305.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----cam-a22------a-4500
FormátEB
Logická bázeFREE
Kontrol.číslogutenberg30121
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
KÚ-obecné inf.090928s2009----xxu-----s-----000---eng-d
Zdroj katalogizaceOLA001 cze
*Kód ověřenídc
*Signatura LCTX Home Economics
HZ-Osobní jménoLambert, Edward
Názvové údajeThe Art of Confectionary Shewing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid; viz. Oranges, Lemons, Citrons, Golden Pippins, Wardens, Apricots Green, Almonds, Goosberries, Cherries, Currants, Plumbs, Rasberries, Peaches, Walnuts, Nectarines, Figs, Grapes, &c., Flowers and Herbs; as Violets, Angelica, Orange-Flowers, &c.; Also How to Make All Sorts of Biscakes, Maspins, Sugar-Works, and Candies. With the Best Methods of Clarifying, and the Different Ways of Boiling Sugar. [elektronický zdroj] / Edward Lambert
Nakladatel.údaje[S.l.] : Projekt Gutenberg, 2009
Všeobecná pozn.Projekt Gutenberg
Pozn.o omez.dostup.Volně dostupné.
Pozn.k typu el.zdr.Text (elektronická kniha)
Předm.-volně tvoř. Confectionery
Předm.-volně tvoř. Cookery -- Early works to 1800
VZ-Edice-Unif.náz. Projekt Gutenberg 30121
Elektron.přístuphttp://www.gutenberg.org/etext/30121
Elektron.přístupRights
Katalogizátor20091004 SVK07 1157