Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000070652

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00007xxxx / 0000706xx / 000070652.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200397-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib991042727129336
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20130311124235.0
KÚ-fyz.popist|
KÚ-obecné inf.000503d20002008gauar---------0---a0eng-c
Identif.č. LC--2001207644 --2002249096
ISSN1540-062X 1540-062X 1
*Syst. číslo(OCoLC)44709882
*Syst. číslo(SFX)991042727129336
*Zdroj akviziceRichard K. Miller & Associates, Inc., 5880 Live Oak Parkway, Suite 270, Norcross, GA 30093
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc nsdp
Kód geogr.oblastin-us---
*Signatura LCTX911.3.M3 R47
Kód předm.kateg.647 Domácí personál Konspekt 19
Zkrácený názevRESTAURANT AND FOODSERVICE MARKET RESEARCH HANDBOOK
Zkrácený názevTHE ... RESTAURANT & FOODSERVICE MARKET RESEARCH HANDBOOK
Zkrácený názevRestaur. foodserv. mark. res. handb.
Klíčový názevThe restaurant and foodservice market research handbook
Názvové údajeThe ... restaurant and foodservice market research handbook electronic resource .
Varianta názvuRestaurant & foodservice market research handbook
Nakladatel.údajeNorcross, GA : Richard K. Miller & Associates
Údaje fyz.popisuv. ; 28 cm.
ČíslováníVychází od: 2000?; ceased with 9th ed. (2008).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
588 Description based on: 2000; title from title page.
588 Latest issue consulted: 8th ed. (2007).
Předm.-Věc.témaFood service United States Marketing.
Předm.-Věc.témaMarketing research United States.
Předm.-Věc.témaRestaurant management United States.
Předm.-Věc.témaRestaurants United States Marketing.
Předm.-Věc.témaBusiness, Economy and Management Economics
VZ-KorporaceRichard K. Miller & Associates.
*Vydání-jiný nosičOnline version: Restaurant and foodservice market research handbook (OCoLC)767537618
Násled.záhlaví Restaurant, food & beverage market research handbook (DLC) 2009263284 (OCoLC)406472014
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=991042727129336&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2006 do 2008. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000002070128
Poskytovatel přístupuAvailable from 2006 until 2008. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000002070128
Katalogizátor20131001 SVK07 1249
LCU 20130926092244
SRC CONSER