Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000088909

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00008xxxx / 0000889xx / 000088909.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200421-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925484697
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20130124111445.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mnu
KÚ-obecné inf.980422c19849999ne-sx-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LC--2003233442
ISSN1879-3460 0168-1605 0168-1605 j
*Syst. číslo(OCoLC)38995670
*Syst. číslo(SFX)954925484697
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCQR115
HZ-Unifik.názevInternational journal of food microbiology (Online)
Zkrácený názevINT J F MIC
Zkrácený názevINT J FOOD MICROBIOL
Zkrácený názevINT. J. FOOD MICROBIOL
Zkrácený názevInt. j. food microbiol. (Online)
Klíčový názevInternational journal of food microbiology (Online)
Názvové údajeInternational journal of food microbiology electronic resource.
Nakladatel.údaje[Amsterdam ; New York, NY] : Elsevier Science
Souč.periodicita25 times a year, 2003-
Předch.periodicitaVychází nepravidelně, 1984-2002
ČíslováníVychází od v. 1, issue 1 (Feb. 1984).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.o neprav.č.Some issues combined.
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
Pozn.k vydavateliOfficial journal of: the International Union of Microbiological Societies (IUMS), and: the International Committee on Food Microbiology and Hygiene (ICFMH).
588 Description based on: Vol. 24, issue 3 (Jan. 1995); title from contents screen (ScienceDirect, viewed Dec. 13, 2003).
588 Latest issue consulted: Vol. 90, issue 1 (1 Jan. 2004), viewed Dec. 13, 2003.
Předm.-Věc.témaFood Microbiology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Microbiology Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Soil Chemistry, Microbiology, Fertility & Fertilizers
Předm.-Věc.témaChemistry Biochemistry
Předm.-Věc.témaChemistry General and Others
Předm.-Věc.témaChemistry Organic Chemistry
Předm.-Věc.témaChemistry Toxicology
Předm.-Věc.témaHealth Sciences Immunology
Předm.-Věc.témaLife Sciences General and Others
Předm.-Věc.témaAliments Microbiologie Périodiques.
VZ-KorporaceInternational Union of Microbiological Societies.
VZ-KorporaceInternational Union of Microbiological Societies. Committee on Food Microbiology and Hygiene.
*Vydání-jiný nosičInternational journal of food microbiology 0168-1605 (DLC)sc 84001878 (OCoLC)10835421
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925484697&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupu1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000042818
Poskytovatel přístupu1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000042818
Katalogizátor20150309 SVK07 0919
LCU 20150307221511
SRC CONSER