Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000089086
Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00008xxxx / 0000890xx / 000089086.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200421-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954925516543 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20130124114536.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-mnu |
KÚ-obecné inf. | 980505c19779999ne-mr-pso-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | --2004233104 |
ISSN | 1873-4138 0309-1740 0309-1740 j |
*Syst. číslo | (OCoLC)39061490 |
*Syst. číslo | (SFX)954925516543 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TX556.M4 |
HZ-Unifik.název | Meat science (Online) |
Zkrácený název | MEAT SCI |
Klíčový název | Meat science (Online) |
Názvové údaje | Meat science electronic resource. |
Nakladatel.údaje | [Amsterdam] : Elsevier Science |
Souč.periodicita | 1x měsíčně, 1996- |
Předch.periodicita | Vychází nepravidelně, 1977-1995 |
Číslování | Vychází od v. 1, issue 1 (Jan. 1977). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.o neprav.č. | Some issues combined. |
Pozn.k suppl. | Supplements accompany some issues. |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
Pozn.k vydavateli | The official journal of the American Meat Science Association. |
588 | Description based on: Vol. 39, issue 1 (1995); title from contents screen (ScienceDirect, viewed Jan. 8, 2004). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 67, issue 1 (May 2004), viewed Jan. 8, 2004. |
Předm.-Věc.téma | Meat industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Meat Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Agro Business, Economics and Policies |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Animal Husbandry, Livestock Management & Poultry Sciences |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Chemistry Organic Chemistry |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Viande Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Viande Industrie Périodiques. |
VZ-Korporace | American Meat Science Association. |
*Vydání-jiný nosič | Meat science 0309-1740 (DLC)sn 84012440 (OCoLC)2954367 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925516543&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | 1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043007 |
Poskytovatel přístupu | 1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043007 |
Katalogizátor | 20150309 SVK07 0919 |
LCU | 20150307221531 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.