Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000089086

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00008xxxx / 0000890xx / 000089086.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200421-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925516543
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20130124114536.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mnu
KÚ-obecné inf.980505c19779999ne-mr-pso-----0----0eng-c
Identif.č. LC--2004233104
ISSN1873-4138 0309-1740 0309-1740 j
*Syst. číslo(OCoLC)39061490
*Syst. číslo(SFX)954925516543
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX556.M4
HZ-Unifik.názevMeat science (Online)
Zkrácený názevMEAT SCI
Klíčový názevMeat science (Online)
Názvové údajeMeat science electronic resource.
Nakladatel.údaje[Amsterdam] : Elsevier Science
Souč.periodicita1x měsíčně, 1996-
Předch.periodicitaVychází nepravidelně, 1977-1995
ČíslováníVychází od v. 1, issue 1 (Jan. 1977).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.o neprav.č.Some issues combined.
Pozn.k suppl.Supplements accompany some issues.
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
Pozn.k vydavateliThe official journal of the American Meat Science Association.
588 Description based on: Vol. 39, issue 1 (1995); title from contents screen (ScienceDirect, viewed Jan. 8, 2004).
588 Latest issue consulted: Vol. 67, issue 1 (May 2004), viewed Jan. 8, 2004.
Předm.-Věc.témaMeat industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaMeat Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Agro Business, Economics and Policies
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Animal Husbandry, Livestock Management & Poultry Sciences
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaChemistry Organic Chemistry
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaViande Périodiques.
Předm.-Věc.témaViande Industrie Périodiques.
VZ-KorporaceAmerican Meat Science Association.
*Vydání-jiný nosičMeat science 0309-1740 (DLC)sn 84012440 (OCoLC)2954367
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925516543&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupu1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043007
Poskytovatel přístupu1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043007
Katalogizátor20150309 SVK07 0919
LCU 20150307221531
SRC CONSER