Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000089270

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00008xxxx / 0000892xx / 000089270.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200445-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925565716
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20121022204938.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mnu
KÚ-obecné inf.980604c19909999enkmr-p-o-----0----0eng-c
Identif.č. LC--2003233147
ISSN1879-3053 0924-2244 0924-2244 j
*Syst. číslo(OCoLC)39224164
*Syst. číslo(SFX)954925565716
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP368
HZ-Unifik.názevTrends in food science & technology (Online)
Zkrácený názevTRENDS FOOD
Zkrácený názevTRENDS FOOD SCI TECH
Zkrácený názevTRENDS FOOD SCI TECHNOL
Zkrácený názevTRENDS FOOD SCI. TECHNOL
Zkrácený názevTRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Zkrácený názevTrends food sci. technol. (Online)
Klíčový názevTrends in food science & technology (Online)
Názvové údajeTrends in food science & technology electronic resource.
Varianta názvuTrends in food science and technology
Nakladatel.údaje[Kidlington, Oxford, UK] : Elsevier Science
Souč.periodicita1x měsíčně, 1999-
Předch.periodicita1x měsíčně, <1995>-1997
Předch.periodicitaTen times a year, 1998-
ČíslováníTištěná verze vychází od vol. 1, no. 1 (July 1990).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.k vydavateliAn official journal of the European Federation of Food Science and Technology (EFFoST), and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST).
588 Description based on: Vol. 6, issue 1 (Jan. 1995); title from contents screen (ScienceDirect, viewed Oct. 8, 2003).
588 Latest issue consulted: Vol. 21, issue 11 (Nov. 2010) (viewed Nov. 19, 2010).
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Industry Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Technology Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaBusiness, Economy and Management Business Management
Předm.-Věc.témaBusiness, Economy and Management Marketing and Sales
Předm.-Věc.témaBusiness, Economy and Management Quality Management
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaInformation Technology Automation
Předm.-Věc.témaAliments Biotechnologie Périodiques.
Předm.-Věc.témaAliments Industrie et commerce Périodiques.
VZ-KorporaceEuropean Federation of Food Science and Technology.
VZ-KorporaceInternational Union of Food Science and Technology.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Trends in food science & technology 0924-2244 (DLC) 90650067 (OCoLC)22444833
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925565716&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupu1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043177
Poskytovatel přístupu1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043177
Katalogizátor20150309 SVK07 0919
LCU 20150307221555
SRC CONSER