Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000089341
Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00008xxxx / 0000893xx / 000089341.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200445-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954925577035 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20130124060512.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-mnu |
KÚ-obecné inf. | 980331c19909999enkbx-p-o-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | --2003233245 |
ISSN | 1873-7129 0956-7135 0956-7135 j |
*Syst. číslo | (OCoLC)38873976 |
*Syst. číslo | (SFX)954925577035 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP372.7 |
HZ-Unifik.název | Food control (Online) |
Zkrácený název | FOOD CONTRO |
Klíčový název | Food control (Online) |
Názvové údaje | Food control electronic resource. |
Nakladatel.údaje | Oxford : Elsevier Science |
Souč.periodicita | 1x měsíčně, <2010-> |
Předch.periodicita | 4 issues a year, 1990-1994 |
Předch.periodicita | 6 issues a year, 1995-2000 |
Předch.periodicita | 8 issues a year, 2001- |
Číslování | Vychází od vol. 1, issue 1 (Jan. 1990). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.k vydavateli | Official journal of: the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) and European Federation of Food Science and Technology (EFFoST), <2010-> |
588 | Description based on: Vol. 6, issue 1 (1995); title from contents screen (ScienceDirect, viewed Oct. 31, 2003). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 21, issue 1 (Oct. 2010) (viewed Jun. 22, 2010). |
Předm.-Věc.téma | Food handling Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Quality Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Agro Business, Economics and Policies |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Aliments Analyse Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Aliments Industrie et commerce Qualité Contrôle Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Aliments Qualité Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Hygiène alimentaire Périodiques. |
VZ-Korporace | European Federation of Food Science and Technology. |
VZ-Korporace | International Union of Food Science and Technology. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Food control 0956-7135 (DLC) 90656284 (OCoLC)22155024 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925577035&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | 1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043246 |
Poskytovatel přístupu | 1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043246 |
Katalogizátor | 20150309 SVK07 0919 |
LCU | 20150307221602 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.