Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000090063

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00009xxxx / 0000900xx / 000090063.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200421-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib974392605048
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20130409152412.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mnu
KÚ-obecné inf.000605c20009999ne-qr-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LC--2003233420
ISSN1878-5522 1466-8564 1466-8564 j
**CODENIFSEBO
*Syst. číslo(OCoLC)44180603
*Syst. číslo(SFX)974392605048
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP248.65.F66
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
HZ-Unifik.názevInnovative food science & emerging technologies (Online)
Zkrácený názevINNOV FOOD SCI EMERG
Zkrácený názevINNOV. FOOD SCI. EMERG. TECHNOL
Zkrácený názevINNOVATIVE FOOD SCIENCE AND EMERGING TECHNOLOGIES
Zkrácený názevInnov. food sci. & emerg. technol. (Online)
Klíčový názevInnovative food science & emerging technologies (Online)
Názvové údajeInnovative food science & emerging technologies electronic resource.
Varianta názvuIFSET
Varianta názvuInnovative food science and emerging technologies
Nakladatel.údaje[Amsterdam] : Elsevier Science, c2000-
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVol. 1, issue 1 (Mar. 2000)-
Všeobecná pozn.Title from contents screen (ScienceDirect, viewed Dec. 6, 2003).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
Pozn.k vydavateliThe official scientific journal of the European Federation of Food Science and Technology (EFFoST).
588 Latest issue consulted: Vol. 4, issue 4 (Dec. 2003), viewed Dec. 6, 2003.
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaAliments Biotechnologie Périodiques.
VZ-KorporaceEuropean Federation of Food Science and Technology.
*Vydání-jiný nosičInnovative food science & emerging technologies 1466-8564 (DLC) 2001200273 (OCoLC)45723736
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=974392605048&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupu1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043728
Poskytovatel přístupu1000000000000992 1000000000000473 Elsevier SD Freedom Collection:Full Text 1000000000043728
Katalogizátor20150309 SVK07 0919
LCU 20150307221808
SRC CONSER