Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000092593
Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk07 / 00009xxxx / 0000925xx / 000092593.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200433-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib1000000000714550 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20131220151556.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-||| |
KÚ-obecné inf. | 090320c20099999enktr-pso-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | --2009202419 |
*Kód nár.bibl.ag. | 2515457-6 DE-600 |
ISSN | 1947-6345 1947-6337 1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)316589614 |
*Syst. číslo | (SFX)1000000000714550 |
*Zdroj akvizice | Taylor & Francis Customer Services, T & F Informa UK Ltd., Sheepen Place, Colchester, Essex, CO3, 3LP, UK |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | nsdp pcc |
*Signatura LC | TX341 .C546 |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Konspekt 19 |
HZ-Unifik.název | CyTA: journal of food (Online) |
Zkrácený název | CYTA |
Zkrácený název | CYTA-J FOOD |
Zkrácený název | CYTA-J. FOOD |
Zkrácený název | J FOOD |
Klíčový název | CyTA: journal of food (Online) |
Názvové údaje | CyTA: journal of food electronic resource. |
Varianta názvu | C y TA |
Varianta názvu | Ciencia y tecnología alimentaria |
Varianta názvu | Journal of food |
Nakladatel.údaje | Abingdon, Oxfordshire, UK : Taylor & Francis, c2009- |
Souč.periodicita | Three times a year |
Číslování | Vychází od: Vol. 7, no. 1 (May 2009). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
588 | Description based on: Vol. 7, no. 1 (May 2009); title from PDF article running title (Informaworld, viewed Apr. 6, 2010). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 8, no. 1 (May 2010) (viewed Apr. 6, 2010). |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Research Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Nutrition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management Economics |
*Vydání-jiný nosič | Print version: CYTA: journal of food 1947-6337 (DLC) 2009202418 (OCoLC)316590193 |
Předch.záhlaví | Ciencia y tecnología alimentaria 1696-2443 (DLC) 2008262231 (OCoLC)197160109 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000714550&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2010. Most recent 1 year(s) 6 month(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 2670000000172325 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2010. Most recent 1 year(s) 6 month(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 2670000000172325 |
Katalogizátor | 20150223 SVK07 1325 |
0700 | TX341 .C983 |
LCU | 20150223085242 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.