Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000093910
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00009xxxx / 0000939xx / 000093910.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200565-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib2670000000006468 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230522010532.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-||||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 100722c20079999rm-fr-pso-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2012235474 |
*Kód nár.bibl.ag. | 101536541 DNLM |
ISSN | 1843-6099 1843-6099 26 |
*Syst. číslo | (OCoLC)694059829 |
*Syst. číslo | (SFX)2670000000006468 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP248.65.F66 |
HZ-Unifik.název | Innovative Romanian food biotechnology (Online) |
Zkrácený název | Innov. Rom. Food Biotechnol. |
Klíčový název | Innovative Romanian Food Biotechnology |
Názvové údaje | Innovative Romanian food biotechnology electronic resource . |
Nakladatel.údaje | Galaţi, Romania : Galaţi University Press |
Souč.periodicita | 2x ročně |
Číslování | Vychází od no. 1 in 2007. |
Všeobecná pozn. | An international scientific electronic jounral which publishes papers from all areas related to biotechnology, genomics, food research, health and nutrition, biosensors, food safety and waste bioconversion. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
5880 | No. 1 (2007); title from journal home page (viewed Nov. 30, 2012). |
5881 | Vol. 13 (Sept. 2013) (viewed Jan. 10, 2014). |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Composition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Biotechnology. ebps |
Předm.-Věc.téma | Food Science & Technology. ebps |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. fast (OCoLC)fst00930460 |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473 |
Předm.-Věc.téma | Food Composition. fast (OCoLC)fst00930485 |
Předm.-Věc.téma | Biotechnology. |
Předm.-Věc.téma | Food. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. |
Předm.-Věc.téma | Nutritional Sciences. |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodical. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Universitatea Dunărea de Jos Galați. |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2010/09/01 do 2015/11/30. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 2670000000172447 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2010/09/01 until 2015/11/30. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 2670000000172447 |
Katalogizátor | 20240506 SVK07 0815 |
06010 | W1 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240503115838 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.