Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000094101
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00009xxxx / 0000941xx / 000094101.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200517-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib2670000000027774 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230522213016.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-mnu---uuaaa |
KÚ-obecné inf. | 100712c20079999rm-fr-p-o-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2012234702 |
*Kód nár.bibl.ag. | 2621322-9 DE-600 |
ISSN | 2068-259X 1843-5157 26 |
*Syst. číslo | (OCoLC)730384271 |
*Syst. číslo | (SFX)2670000000027774 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | eng rum |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP248.65.F66 |
Zkrácený název | ANNALS OF THE UNIVERSITY DUNAREA DE JOS OF GALATI - FASCICLE VI |
Zkrácený název | ANNALS OF THE UNIVERSITY DUNAREA DE JOS OF GALATI. FASCICLE VI |
Zkrácený název | ANNALS OF THE UNIVERSITY OF DUNAREA DE JOS OF GALATI. FASCICLE VI. FOOD TECHNOLOGY |
Klíčový název | The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI, Food technology (Online) |
Názvové údaje | The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI, Food technology electronic resource . |
Varianta názvu | Food technology |
Varianta názvu | Annals of Dunărea de Jos University of Galati. Fascicle VI, Food technology |
Nakladatel.údaje | Galati : Universitatea Dunarea de Jos Galati |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 2x ročně |
Číslování | Vychází od new ser., year 1 (2007) = 30. |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.o jazyku | Abstracts in Romanian and English, 2007. |
Pozn.o jazyku | In English, 2007- |
588 | Description based on: New ser., year 1 (2007) = 30; title from journal History page (publisher's Web site, viewed Dec. 19, 2012). |
588 | Latest issue consulted: New ser., year 3 (2009) = 33 (publisher's Web site, viewed Dec. 19, 2012). |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Safety measures Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology. fast (OCoLC)fst00930473 |
Předm.-Věc.téma | Food Safety measures. fast (OCoLC)fst00930602 |
Předm.-volně tvoř. | Biomedical Engineering |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Universitatea Dunărea de Jos Galați. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI, Food technology 1843-5157 |
Předch.záhlaví | Analele Universității Dunărea de Jos din Galațĭ, Fascicula VI, Tehnologia produselor alimentare 1221-4574 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2007 do 2019. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000000204486 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2007 until 2019. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000000204486 |
Katalogizátor | 20240513 SVK07 0837 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240510121314 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.