Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000102963

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00010xxxx / 0001029xx / 000102963.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200541-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib2670000000157902
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20210913213021.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.120427c20119999xo-br-pso-----|----0eng-c
Identif.č. LC2012254583
*Kód nár.bibl.ag.101590669 DNLM
ISSN1338-5178 1338-5178
*Syst. číslo(OCoLC)789863940
*Syst. číslo(SFX)2670000000157902
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCQR1 .J6825
Zkrácený názevJ. microbiol., biotechnol. food sci.
Klíčový názevJournal of microbiology, biotechnology and food sciences
Názvové údajeThe journal of microbiology, biotechnology and food sciences electronic resource .
Varianta názvuJMBFS
Nakladatel.údajeNitra, Slovakia : Faculty of Biotechnology and Food Sciences, 2011-
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita6x ročně
ČíslováníVychází od vol. 1, no. 1 (Aug./Sept. 2011).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
ResuméThe Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences is an Open Access, peer-reviewed scientific journal for publishing of scientific articles from agriculture, animals and plants microbiology including bacteria, fungi, yeats, algae, protozoa and viruses. Microbial, animal and plants biotechnology and physiology, modern biotechnologies, genetics, molecular biology, agriculture and food chemistry, food control, evaluation and processing of food, food biochemistry and environmental science of agriculture.
588 Description based on: Vol. 1, no. 1 (Aug./Sept. 2011); title from journal home page (publisher's Web site, viewed Apr. 27, 2012).
588 Latest issue consulted: Vol. 2, no. 1 (Aug./Sept. 2012) (viewed Aug. 28, 2012).
Předm.-Věc.témaBiotechnology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Microbiology Periodicals.
Předm.-Věc.témaMicrobiology Periodicals.
Předm.-Věc.témaBiotechnology. fast (OCoLC)fst00832729
Předm.-Věc.témaFood Microbiology. fast (OCoLC)fst00930535
Předm.-Věc.témaMicrobiology. fast (OCoLC)fst01019576
Předm.-Věc.témaMicrobiological Phenomena.
Předm.-Věc.témaBiotechnology.
Předm.-Věc.témaFood Microbiology.
Předm.-volně tvoř. Microbiology & Immunology
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceSlovenská pol̕nohospodárska univerzita v Nitre. Fakulta biotechnológie a potravinárstva.
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupu111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals - Not for CDI Discovery:Full Text 2670000000686610
Poskytovatel přístupu111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals - Not for CDI Discovery:Full Text 2670000000686610
Katalogizátor20220516 SVK07 0910
06010W1
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20220513124431
SRC CONSER