Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000114191
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00011xxxx / 0001141xx / 000114191.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200685-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib954925389232 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20240401213017.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-un||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 050614c19249999mnubr-pso-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | 2007233942 |
*Číslo nár.bibl. | GBB835326 bnb |
*Kód nár.bibl.ag. | 018613211 Uk |
*Kód nár.bibl.ag. | 2016053-7 DE-600 |
ISSN | 1943-3638 0009-0352 1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)60615774 |
*Syst. číslo | (SFX)954925389232 |
*Zdroj akvizice | AACC International, 3340 Pilot Knob Rd., St. Paul, MN 55121 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc nsdp |
*Signatura LC | ISSN RECORD |
*Signatura LC | TP1 |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Konspekt 19 |
Zkrácený název | CEREAL CHEM |
Klíčový název | Cereal chemistry (Online) |
Názvové údaje | Cereal chemistry electronic resource . |
Nakladatel.údaje | [St. Paul, Minn., etc.] : American Association of Cereal Chemists |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 6x ročně |
Číslování | Tištěná verze vychází od v. 1 in Jan. 1924. |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
588 | Description based on: Vol. 74, no. 1 (Jan./Feb. 1997); title from contents screen (publisher's Web site, viewed Nov. 6, 2007). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 85, no. 4 (July/Aug. 2008) (viewed publisher's Web site July 25, 2007). |
Předm.-Věc.téma | Baking Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Chemistry, Technical Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Edible Grain. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences General and Others |
Předm.-Věc.téma | Aliments Analyse. |
Předm.-Věc.téma | Chimie industrielle Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Cuisson au four Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Céréales. |
Předm.-Věc.téma | Moulins à farine Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Pain Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Baking. fast (OCoLC)fst00825632 |
Předm.-Věc.téma | Chemistry, Technical. fast (OCoLC)fst00853546 |
Předm.-Věc.téma | grain (seed) aat |
Předm.-volně tvoř. | CEREAL CHEMISTRY |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Periodicals. lcgft |
VZ-Korporace | American Association of Cereal Chemists, issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Cereal chemistry 0009-0352 (DLC) 43040983 (OCoLC)1553733 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 1960, ročník: 37, číslo: 1 do 1996, ročník: 73, číslo: 6. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 3280000000125505 |
Poskytovatel přístupu | Available from 1960 volume: 37 issue: 1 until 1996 volume: 73 issue: 6. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 3280000000125505 |
Katalogizátor | 20240513 SVK07 0831 |
060 4 | W1 CE569 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240510120337 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.