Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000114191

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00011xxxx / 0001141xx / 000114191.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200685-a-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib954925389232
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20240401213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-un|||||||||
KÚ-obecné inf.050614c19249999mnubr-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LC2007233942
*Číslo nár.bibl.GBB835326 bnb
*Kód nár.bibl.ag.018613211 Uk
*Kód nár.bibl.ag.2016053-7 DE-600
ISSN1943-3638 0009-0352 1
*Syst. číslo(OCoLC)60615774
*Syst. číslo(SFX)954925389232
*Zdroj akviziceAACC International, 3340 Pilot Knob Rd., St. Paul, MN 55121
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc nsdp
*Signatura LCISSN RECORD
*Signatura LCTP1
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Konspekt 19
Zkrácený názevCEREAL CHEM
Klíčový názevCereal chemistry (Online)
Názvové údajeCereal chemistry electronic resource .
Nakladatel.údaje[St. Paul, Minn., etc.] : American Association of Cereal Chemists
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita6x ročně
ČíslováníTištěná verze vychází od v. 1 in Jan. 1924.
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
588 Description based on: Vol. 74, no. 1 (Jan./Feb. 1997); title from contents screen (publisher's Web site, viewed Nov. 6, 2007).
588 Latest issue consulted: Vol. 85, no. 4 (July/Aug. 2008) (viewed publisher's Web site July 25, 2007).
Předm.-Věc.témaBaking Periodicals.
Předm.-Věc.témaChemistry, Technical Periodicals.
Předm.-Věc.témaEdible Grain.
Předm.-Věc.témaFood Analysis.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences General and Others
Předm.-Věc.témaAliments Analyse.
Předm.-Věc.témaChimie industrielle Périodiques.
Předm.-Věc.témaCuisson au four Périodiques.
Předm.-Věc.témaCéréales.
Předm.-Věc.témaMoulins à farine Périodiques.
Předm.-Věc.témaPain Périodiques.
Předm.-Věc.témaBaking. fast (OCoLC)fst00825632
Předm.-Věc.témaChemistry, Technical. fast (OCoLC)fst00853546
Předm.-Věc.témagrain (seed) aat
Předm.-volně tvoř. CEREAL CHEMISTRY
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPeriodicals. lcgft
VZ-KorporaceAmerican Association of Cereal Chemists, issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Cereal chemistry 0009-0352 (DLC) 43040983 (OCoLC)1553733
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 1960, ročník: 37, číslo: 1 do 1996, ročník: 73, číslo: 6. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 3280000000125505
Poskytovatel přístupuAvailable from 1960 volume: 37 issue: 1 until 1996 volume: 73 issue: 6. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 3280000000125505
Katalogizátor20240513 SVK07 0831
060 4W1 CE569
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240510120337
SRC CONSER