Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000116403
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00011xxxx / 0001164xx / 000116403.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200541-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib991042728179542 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20170721072728.8 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-mn||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 020726c20029999iluqr-pso-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | 2002214624 |
ISSN | 1541-4329 1541-4329 1 |
**CODEN | JFSEAY |
*Syst. číslo | (OCoLC)50244801 |
*Syst. číslo | (SFX)991042728179542 |
*Zdroj akvizice | Institute of Food Technologists, 525 W. Van Buren St., Ste. 1000, Chicago, IL 60607-3814 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | nsdp pcc |
*Signatura LC | TX364 |
*Signatura LC | TX341 .J56 |
Kód předm.kateg. | T100 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
Zkrácený název | J. FOOD SCI. EDUC |
Zkrácený název | J. food sci. educ. |
Klíčový název | Journal of food science education |
Názvové údaje | Journal of food science education electronic resource . |
Varianta názvu | Also known as: JFSE |
Nakladatel.údaje | Chicago, IL : Institute of Food Technologists |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Vychází od vol. 1, issue 1 (Apr. 2002). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Citace a odkazy | Chemical abstracts 0009-2258 |
Pozn.o neprav.č. | Vol. 1, issue 1 called also inaugural issue. |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
588 | Description based on: Vol. 1, issue 1 (Apr. 2002); title from journal table of contents screen (viewed July 26, 2002). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 12, issue 2 (Apr. 2013) (Wiley Online Library, viewed May 01, 2013). |
Předm.-Věc.téma | Food Study and teaching Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Food Study and teaching. fast (OCoLC)fst00930628 |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Institute of Food Technologists. |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=991042728179542&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2002, ročník: 1, číslo: 1. 2420000000000020 2420000000000016 Wiley Online Library Open Access Free 2013:Full Text 3390000000094393 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2002 volume: 1 issue: 1. 2420000000000020 2420000000000016 Wiley Online Library Open Access Free 2013:Full Text 3390000000094393 |
Katalogizátor | 20170920 SVK07 0738 |
0700 | TX364 .J68 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20170916075925 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.