Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000116403

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00011xxxx / 0001164xx / 000116403.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200541-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib991042728179542
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20170721072728.8
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mn|||||||||
KÚ-obecné inf.020726c20029999iluqr-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LC2002214624
ISSN1541-4329 1541-4329 1
**CODENJFSEAY
*Syst. číslo(OCoLC)50244801
*Syst. číslo(SFX)991042728179542
*Zdroj akviziceInstitute of Food Technologists, 525 W. Van Buren St., Ste. 1000, Chicago, IL 60607-3814
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenínsdp pcc
*Signatura LCTX364
*Signatura LCTX341 .J56
Kód předm.kateg.T100
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
Zkrácený názevJ. FOOD SCI. EDUC
Zkrácený názevJ. food sci. educ.
Klíčový názevJournal of food science education
Názvové údajeJournal of food science education electronic resource .
Varianta názvuAlso known as: JFSE
Nakladatel.údajeChicago, IL : Institute of Food Technologists
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVychází od vol. 1, issue 1 (Apr. 2002).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Citace a odkazyChemical abstracts 0009-2258
Pozn.o neprav.č.Vol. 1, issue 1 called also inaugural issue.
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
588 Description based on: Vol. 1, issue 1 (Apr. 2002); title from journal table of contents screen (viewed July 26, 2002).
588 Latest issue consulted: Vol. 12, issue 2 (Apr. 2013) (Wiley Online Library, viewed May 01, 2013).
Předm.-Věc.témaFood Study and teaching Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaFood Study and teaching. fast (OCoLC)fst00930628
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceInstitute of Food Technologists.
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=991042728179542&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2002, ročník: 1, číslo: 1. 2420000000000020 2420000000000016 Wiley Online Library Open Access Free 2013:Full Text 3390000000094393
Poskytovatel přístupuAvailable from 2002 volume: 1 issue: 1. 2420000000000020 2420000000000016 Wiley Online Library Open Access Free 2013:Full Text 3390000000094393
Katalogizátor20170920 SVK07 0738
0700 TX364 .J68
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20170916075925
SRC CONSER