Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000116404
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00011xxxx / 0001164xx / 000116404.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200661-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib991042728179544 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20160412030439.6 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-cnu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 020816c20029999ilubr-pso-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | 2002214625 |
*Kód nár.bibl.ag. | 101305205 DNLM |
*Kód nár.bibl.ag. | 2185829-9 DE-600 |
ISSN | 1541-4337 1541-4337 1 |
**CODEN | CRFSBJ |
*Syst. číslo | (OCoLC)50419025 |
*Syst. číslo | (SFX)991042728179544 |
*Zdroj akvizice | Institute of Food Technologists, 525 W. Van Buren St., Ste. 1000, Chicago, IL 60607-3814 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | nsdp pcc |
*Signatura LC | TP368 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
Zkrácený název | COMPR REV FOOD SCI F |
Zkrácený název | COMPR. REV. FOOD. SCI. FOOD SAF |
Zkrácený název | Compr. rev. food sci. food saf. |
Klíčový název | Comprehensive reviews in food science and food safety |
Názvové údaje | Comprehensive reviews in food science and food safety electronic resource . |
Nakladatel.údaje | Chicago, Ill. : Institute of Food Technologists |
Souč.periodicita | 6x ročně, 2010- |
Předch.periodicita | 4x ročně, 2002-2009 |
Číslování | Vol. 1, no. 1 (Apr. 2002)- |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Citace a odkazy | Chemical abstracts 0009-2258 |
Resumé | Focuses on coverage of a narrowly defined topic on any food science or food safety aspect, including nutrition, engineering, microbiology, sensory evaluation, physiology, genetics, economics, regulations, and history. |
Pozn.k suppl. | Vol. 2 (2003) includes supplements. |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
588 | Latest issue consulted: Vol. 12, issue 1 (Jan. 2013); title from issue index page (Wiley Online Library, viewed Feb. 19, 2013). |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Safety measures Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843 |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. fast (OCoLC)fst00930460 |
Předm.-Věc.téma | Food Safety measures. fast (OCoLC)fst00930602 |
Předm.-Věc.téma | Food. fast (OCoLC)fst00930458 |
Předm.-Věc.téma | Food Technology. |
Předm.-Věc.téma | Food. |
Žánr/forma | Periodicals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Institute of Food Technologists. |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=991042728179544&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2002, ročník: 1, číslo: 1. 2420000000000020 2420000000000016 Wiley Online Library Open Access Free 2013:Full Text 3390000000094381 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2002 volume: 1 issue: 1. 2420000000000020 2420000000000016 Wiley Online Library Open Access Free 2013:Full Text 3390000000094381 |
Katalogizátor | 20170920 SVK07 0738 |
06010 | W1 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20170916075925 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.