Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000116404

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00011xxxx / 0001164xx / 000116404.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200661-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib991042728179544
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20160412030439.6
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-cnu||||||||
KÚ-obecné inf.020816c20029999ilubr-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LC2002214625
*Kód nár.bibl.ag.101305205 DNLM
*Kód nár.bibl.ag.2185829-9 DE-600
ISSN1541-4337 1541-4337 1
**CODENCRFSBJ
*Syst. číslo(OCoLC)50419025
*Syst. číslo(SFX)991042728179544
*Zdroj akviziceInstitute of Food Technologists, 525 W. Van Buren St., Ste. 1000, Chicago, IL 60607-3814
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenínsdp pcc
*Signatura LCTP368
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
Zkrácený názevCOMPR REV FOOD SCI F
Zkrácený názevCOMPR. REV. FOOD. SCI. FOOD SAF
Zkrácený názevCompr. rev. food sci. food saf.
Klíčový názevComprehensive reviews in food science and food safety
Názvové údajeComprehensive reviews in food science and food safety electronic resource .
Nakladatel.údajeChicago, Ill. : Institute of Food Technologists
Souč.periodicita6x ročně, 2010-
Předch.periodicita4x ročně, 2002-2009
ČíslováníVol. 1, no. 1 (Apr. 2002)-
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Citace a odkazyChemical abstracts 0009-2258
ResuméFocuses on coverage of a narrowly defined topic on any food science or food safety aspect, including nutrition, engineering, microbiology, sensory evaluation, physiology, genetics, economics, regulations, and history.
Pozn.k suppl.Vol. 2 (2003) includes supplements.
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
588 Latest issue consulted: Vol. 12, issue 1 (Jan. 2013); title from issue index page (Wiley Online Library, viewed Feb. 19, 2013).
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Analysis Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Safety measures Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaFood industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843
Předm.-Věc.témaFood Analysis. fast (OCoLC)fst00930460
Předm.-Věc.témaFood Safety measures. fast (OCoLC)fst00930602
Předm.-Věc.témaFood. fast (OCoLC)fst00930458
Předm.-Věc.témaFood Technology.
Předm.-Věc.témaFood.
Žánr/formaPeriodicals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceInstitute of Food Technologists.
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=991042728179544&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2002, ročník: 1, číslo: 1. 2420000000000020 2420000000000016 Wiley Online Library Open Access Free 2013:Full Text 3390000000094381
Poskytovatel přístupuAvailable from 2002 volume: 1 issue: 1. 2420000000000020 2420000000000016 Wiley Online Library Open Access Free 2013:Full Text 3390000000094381
Katalogizátor20170920 SVK07 0738
06010W1
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20170916075925
SRC CONSER