Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000120931

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00012xxxx / 0001209xx / 000120931.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--22003617a-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib2670000000345015
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20121206085659.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||
KÚ-obecné inf.120321c20129999deuqr-p-o-----|---a0chi--
Identif.č. LC--2012202120
ISSN2166-6121 1
*Syst. číslo(OCoLC)781177453
*Syst. číslo(SFX)2670000000345015
*Zdroj akviziceHans Publishing, Inc., 5005 Paseo Segovia, Irvine, CA 92603-3334 $50.00 (single issue) 200.00 (subscription)
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykachi eng
*Kód ověřenípcc nsdp
*Signatura LCISSN RECORD
*Znakové sady$1
Kód předm.kateg.364-1/-7 Druhy sociální pomoci a služeb Konspekt 18
Klíčový názevShi pin yu ying yang ke xue (Online)
Názvové údaje880-01 Shi pin yu ying yang ke xue electronic resource.
Varianta názvuHJFNS
Varianta názvuHans journal of food and nutrition science
Nakladatel.údajeNewark, Del. : Han si chu ban she
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníTištěná verze vychází od 1 juan, 1qi (2012 nian 2 yue).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o jazykuIn Chinese; table of contents also in English.
588 Description based on print record.
*Vydání-jiný nosičAlso issued in print
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=2670000000345015&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2012. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000001288968
Poskytovatel přístupuAvailable from 2012. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000001288968
*Alt.graf.reprez.245-01/$1 食品与营养科学 electronic resource.
Katalogizátor20150803 SVK07 1003
LCU 20150704141745
SRC CONSER