Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000121822

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00012xxxx / 0001218xx / 000121822.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200469-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib2670000000417243
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20170721071755.2
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.131016c20139999gw-fr-p-o-----0----0eng-c
Identif.č. LC2014267034
ISSN2197-411X 2197-411X
*Syst. číslo(OCoLC)861177384
*Syst. číslo(SFX)2670000000417243
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX341 .F88
Klíčový názevFuture of food: journal on food, agriculture and society
Názvové údajeFuture of food: journal on food, agriculture and society electronic resource .
Varianta názvuJournal on food, agriculture and society
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita2x ročně
ČíslováníVychází od Vol. 1, Nr. 1 (Summer 2013).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
ResuméThe Department of Organic Food Quality and Food Culture at the University of Kassel, Germany and the Federation of German Scientists (VDW) present a peer reviewed journal for young scholars and researchers. The aims of the journal are to create a platform for young scholars, researchers, post graduate students, doctoral students and post doctoral fellows who are interested in food related themes to deliberate their research experiences through research paper articles. As a multi-disciplinary journal, natural scientists and social scientists from all around the world are welcome to engage in this forum as contributors.--Journal homepage
588 Description based on: Vol. 1, Nr. 1 (Summer 2013); title from PDF running title (publisher website, viewed August 6, 2014).
588 Latest issue consulted: Volume 2, Number 1 (Summer 2014) (publisher website, viewed August 6, 2014).
Předm.-Věc.témaFood Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Quality Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaNatural foods Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Quality. fast (OCoLC)fst00930583
Předm.-Věc.témaFood Research. fast (OCoLC)fst00930596
Předm.-Věc.témaFood. fast (OCoLC)fst00930458
Předm.-Věc.témaNatural foods. fast (OCoLC)fst01034032
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceUniversität Kassel. Fachgebiet Ökologische Lebensmittelqualität und Ernährungskultur, issuing body.
VZ-KorporaceVereinigung Deutscher Wissenschaftler, issuing body.
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=2670000000417243&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2013. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000001518302
Poskytovatel přístupuAvailable from 2013. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000001518302
Katalogizátor20180903 SVK07 0642
264 1Witzenhausen : The Department of Organic Food Quality and Food Culture at the University of Kassel, Germany : Federation of German Scientists (VDW), [2013]-
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20180901073838
SRC CONSER