Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000121822
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00012xxxx / 0001218xx / 000121822.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200469-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib2670000000417243 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20170721071755.2 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-||||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 131016c20139999gw-fr-p-o-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2014267034 |
ISSN | 2197-411X 2197-411X |
*Syst. číslo | (OCoLC)861177384 |
*Syst. číslo | (SFX)2670000000417243 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TX341 .F88 |
Klíčový název | Future of food: journal on food, agriculture and society |
Názvové údaje | Future of food: journal on food, agriculture and society electronic resource . |
Varianta názvu | Journal on food, agriculture and society |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 2x ročně |
Číslování | Vychází od Vol. 1, Nr. 1 (Summer 2013). |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
Resumé | The Department of Organic Food Quality and Food Culture at the University of Kassel, Germany and the Federation of German Scientists (VDW) present a peer reviewed journal for young scholars and researchers. The aims of the journal are to create a platform for young scholars, researchers, post graduate students, doctoral students and post doctoral fellows who are interested in food related themes to deliberate their research experiences through research paper articles. As a multi-disciplinary journal, natural scientists and social scientists from all around the world are welcome to engage in this forum as contributors.--Journal homepage |
588 | Description based on: Vol. 1, Nr. 1 (Summer 2013); title from PDF running title (publisher website, viewed August 6, 2014). |
588 | Latest issue consulted: Volume 2, Number 1 (Summer 2014) (publisher website, viewed August 6, 2014). |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Quality Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Research Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Natural foods Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Quality. fast (OCoLC)fst00930583 |
Předm.-Věc.téma | Food Research. fast (OCoLC)fst00930596 |
Předm.-Věc.téma | Food. fast (OCoLC)fst00930458 |
Předm.-Věc.téma | Natural foods. fast (OCoLC)fst01034032 |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Universität Kassel. Fachgebiet Ökologische Lebensmittelqualität und Ernährungskultur, issuing body. |
VZ-Korporace | Vereinigung Deutscher Wissenschaftler, issuing body. |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=2670000000417243&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2013. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000001518302 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2013. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 2670000001518302 |
Katalogizátor | 20180903 SVK07 0642 |
264 1 | Witzenhausen : The Department of Organic Food Quality and Food Culture at the University of Kassel, Germany : Federation of German Scientists (VDW), [2013]- |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20180901073838 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.