Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000126392

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00012xxxx / 0001263xx / 000126392.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--22003618i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib3430000000000020
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20191008071100.2
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.051027c20199999enkqr-p-o-----|---a0eng--
Identif.č. LC2019201763
ISSN2689-1816 0950-9623 1
*Syst. číslo(OCoLC)62161782
*Syst. číslo(SFX)3430000000000020
*Zdroj akviziceWiley, The Atrium, Southern Gate, Chichester, PO19 8SQ. UK
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenímsc
*Signatura LCISSN RECORD
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
HZ-Unifik.názevFood science & technology (London, England : 2001 : Online)
Názvové údajeFood science & technology electronic resource .
Varianta názvuFood science and technology
*Předpokl.dat.vyd.201912
Souč.periodicita4x ročně
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
VZ-KorporaceInstitute of Food Science and Technology (U.K.)
*Vydání-jiný nosičPrint version: Food science & technology (London, England. 2001) 1475-3324 (DLC) 2001252871 (OCoLC)47656440
Předch.záhlavíFood science & technology today
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2016, ročník: 30. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 9870000000002703
Poskytovatel přístupuAvailable from 2016 volume: 30. 110976638852341 110976638852340 Free E- Journals:Full Text 9870000000002703
Katalogizátor20240506 SVK07 0816
264 1London : Boston Hannah Communications
26431<2019-> : Chichester, England : John Wiley and Sons Limited
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240503115948
SRC CONSER