Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000128029

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00012xxxx / 0001280xx / 000128029.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200529-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib3710000000219342
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230801213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.140825d20142022enk||-poo-----0---a0eng--
Identif.č. LC2014254725
*Kód nár.bibl.ag.101771688 DNLM
ISSN2196-2804 2196-2804
*Syst. číslo(OCoLC)889108691
*Syst. číslo(SFX)3710000000219342
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX501
*Signatura LCTX501
Zkrácený názevINT J FOOD CONTAM
Zkrácený názevInt. j. food contam.
Zkrácený názevInt J Food Contam dnlm
Klíčový názevInternational journal of food contamination
Názvové údajeInternational journal of food contamination electronic resource .
Údaje fyz.popisu1 online resource
ČíslováníVychází od Volume 1 (2014); ceased with Volume 9 (2022).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Všeobecná pozn.Access is always allowed
Pozn.o neprav.č.Articles published as they become available and compiled into annual issues.
ResuméThe International Journal of Food Contamination publishes baseline, monitoring data, indicating the qualitative and quantitative presence of microbiological and chemical contaminants in foods, animal feed, and their raw materials.
588 Description based on: Volume 1 (2014); title from journal homepage (publisher's website, viewed December 16, 2020).
588 Latest issue consulted: Volume 7 (2020) (viewed December 16, 2020)
Předm.-Věc.témaFood contamination Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Microbiology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood contamination. fast (OCoLC)fst00930746
Předm.-Věc.témaFood Microbiology. fast (OCoLC)fst00930535
Předm.-Věc.témaFood Contamination.
Předm.-Věc.témaFood Microbiology.
Předm.-volně tvoř. Diet & Clinical Nutrition
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Násled.záhlaví Food safety and risk 2731-9245
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2014 do 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004673560
Poskytovatel přístupuDostupné od 2014/12/01, ročník: 1, číslo: 1. 3170000000000043 3170000000000044 Springer Nature OA Free Journals:Full Text 3350000000002469
Poskytovatel přístupuAvailable from 2014 until 2022. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004673560
Poskytovatel přístupuAvailable from 2014/12/01 volume: 1 issue: 1. 3170000000000043 3170000000000044 Springer Nature OA Free Journals:Full Text 3350000000002469
Katalogizátor20240513 SVK07 0838
06000W1
264 1[London] : BioMed Central Ltd., part of Springer Nature, [2014]-[2022]
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240510121439
SRC CONSER