Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000128898
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00012xxxx / 0001288xx / 000128898.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200445-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954921371645 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20170626064326.5 |
KÚ-obecné inf. | 751101c19749999ohumr-p-------0---a0eng-c |
Identif.č. LC | 77640850 |
ISSN | 0147-9989 0147-9989 1 |
**CODEN | RHOSDP |
*Syst. číslo | (OCoLC)1780348 |
*Syst. číslo | (SFX)954921371645 |
*Zdroj akvizice | Hospitality, P.O. Box 5746-U, 44101 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | nsdp pcc |
*Signatura LC | TX901 .R43 |
Kód předm.kateg. | T120 |
Kód předm.kateg. | 642 Číšnictví. Servírování Konspekt 19 |
Zkrácený název | Restaur. hospit. |
Klíčový název | Restaurant hospitality |
Názvové údaje | Restaurant hospitality electronic resource . |
Nakladatel.údaje | [Cleveland, Ohio : Penton/IPC] |
Údaje fyz.popisu | v. : ill. ; 29 cm. |
Číslování | V. 58, no. 6- June 1974- |
Všeobecná pozn. | The Penton/IPC magazine for commercial foodservice management. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Předm.-Věc.téma | Food service management Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Restaurant management Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management Business Management |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management Economics |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management General and Others |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management Marketing and Sales |
Předm.-Věc.téma | Restaurants Gestion Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Services alimentaires Gestion Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Food service management. fast (OCoLC)fst00931156 |
Předm.-Věc.téma | Restaurant management. fast (OCoLC)fst01095899 |
Předm.-Věc.téma | ekonomické vědy psh |
Předm.-Věc.téma | potravinářství psh |
Předm.-Věc.téma | technika psh |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
*Vydání-jiný nosič | Online version: Restaurant hospitality (Online) (OCoLC)60617811 |
*Vydání-jiný nosič | Online version: Restaurant hospitality (OCoLC)767911627 |
Předch.záhlaví | Hospitality, restaurant 0098-3292 (OCoLC)2240374 |
Předch.záhlaví | Restaurant management (Cleveland, Ohio) (DLC) 87642385 (OCoLC)15158154 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954921371645&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 1993. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000125270 |
Poskytovatel přístupu | Available from 1993. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000125270 |
Katalogizátor | 20180212 SVK07 0731 |
032 | 452170 USPS |
0700 | TX901.R43 |
LCU | 20180210074159 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.