Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000129853
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00012xxxx / 0001298xx / 000129853.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200613-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954925418029 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230522213016.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-mnu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 740606c19699999maubr-pso-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | 2005233066 |
*Kód nár.bibl.ag. | 2176283 -1 DE-600 |
ISSN | 1745-4603 0022-4901 |
*Syst. číslo | (OCoLC)58648993 |
*Syst. číslo | (SFX)954925418029 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TX341 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
HZ-Unifik.název | Journal of texture studies (Online) |
Zkrácený název | J TEXT STUD |
Zkrácený název | J TEXTURE STUD |
Zkrácený název | J. TEXTURE STUD |
Názvové údaje | Journal of texture studies electronic resource . |
Nakladatel.údaje | 1969- : [Oxford] : Blackwell Pub. |
Nakladatel.údaje | <2008-> : Hoboken, NJ : Wiley-Blackwell |
Nakladatel.údaje | <2014-> : Danvers, MA : Wiley Periodicals, Inc. |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 6x ročně |
Číslování | Tištěná verze vychází od v. 1 (Nov. 1969). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.o neprav.č. | Some no. issued in combined form. |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
5880 | Vol. 35, issue 5 (Oct. 2004); title from contents screen (Blackwell Synergy, viewed June 8, 2005). |
5881 | Vol. 53, no. 2 (April 2022) (Wiley Online Library, viewed May 16, 2022) |
Předm.-Věc.téma | Food texture Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Pharmacy Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Rheology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Health Sciences Nutrition and Dietetics |
Předm.-Věc.téma | Food texture. fast (OCoLC)fst00931243 |
Předm.-Věc.téma | Pharmacy. fast (OCoLC)fst01060285 |
Předm.-Věc.téma | Rheology. fast (OCoLC)fst01096929 |
Předm.-Věc.téma | biologie psh |
Předm.-Věc.téma | potravinářství psh |
Předm.-Věc.téma | Drug Stability standards |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. |
Předm.-Věc.téma | Rheology. |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodical. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Periodicals. lcgft |
*Vydání-jiný nosič | Print version, -2013: Journal of texture studies 0022-4901 (DLC) 78015758 (OCoLC)1800057 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2004/05/01. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000670012 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2004/05/01. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000670012 |
Katalogizátor | 20240506 SVK07 0809 |
06000 | W1 JO906C |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240503114953 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.