Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000129853

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00012xxxx / 0001298xx / 000129853.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200613-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925418029
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230522213016.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mnu||||||||
KÚ-obecné inf.740606c19699999maubr-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LC2005233066
*Kód nár.bibl.ag.2176283 -1 DE-600
ISSN1745-4603 0022-4901
*Syst. číslo(OCoLC)58648993
*Syst. číslo(SFX)954925418029
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX341
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
HZ-Unifik.názevJournal of texture studies (Online)
Zkrácený názevJ TEXT STUD
Zkrácený názevJ TEXTURE STUD
Zkrácený názevJ. TEXTURE STUD
Názvové údajeJournal of texture studies electronic resource .
Nakladatel.údaje1969- : [Oxford] : Blackwell Pub.
Nakladatel.údaje<2008-> : Hoboken, NJ : Wiley-Blackwell
Nakladatel.údaje<2014-> : Danvers, MA : Wiley Periodicals, Inc.
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita6x ročně
ČíslováníTištěná verze vychází od v. 1 (Nov. 1969).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.o neprav.č.Some no. issued in combined form.
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
5880 Vol. 35, issue 5 (Oct. 2004); title from contents screen (Blackwell Synergy, viewed June 8, 2005).
5881 Vol. 53, no. 2 (April 2022) (Wiley Online Library, viewed May 16, 2022)
Předm.-Věc.témaFood texture Periodicals.
Předm.-Věc.témaPharmacy Periodicals.
Předm.-Věc.témaRheology Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaHealth Sciences Nutrition and Dietetics
Předm.-Věc.témaFood texture. fast (OCoLC)fst00931243
Předm.-Věc.témaPharmacy. fast (OCoLC)fst01060285
Předm.-Věc.témaRheology. fast (OCoLC)fst01096929
Předm.-Věc.témabiologie psh
Předm.-Věc.témapotravinářství psh
Předm.-Věc.témaDrug Stability standards
Předm.-Věc.témaFood Analysis.
Předm.-Věc.témaRheology.
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPeriodicals. lcgft
*Vydání-jiný nosičPrint version, -2013: Journal of texture studies 0022-4901 (DLC) 78015758 (OCoLC)1800057
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2004/05/01. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000670012
Poskytovatel přístupuAvailable from 2004/05/01. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000670012
Katalogizátor20240506 SVK07 0809
06000W1 JO906C
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240503114953
SRC CONSER