Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000130108
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001301xx / 000130108.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200577-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954925474412 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20160415025148.2 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-mnu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 050304c19779999enkbr-pso-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | 2005242020 |
*Kód nár.bibl.ag. | 013196694 Uk |
ISSN | 1745-4514 0145-8884 2 |
**CODEN | JFBIDW |
*Syst. číslo | (OCoLC)58046895 |
*Syst. číslo | (SFX)954925474412 |
*Zdroj akvizice | Blackwell Pub. Ltd., 108 Cowley Road, Oxford OX4 1JF, England |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TX545 |
*Signatura LC | TX545 .J6 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
HZ-Unifik.název | Journal of food biochemistry (Online) |
Zkrácený název | J FOOD BIOC |
Zkrácený název | J FOOD BIOCHEM |
Zkrácený název | J. FOOD BIOCHEM |
Klíčový název | Journal of food biochemistry (Online) |
Názvové údaje | Journal of food biochemistry electronic resource . |
Nakladatel.údaje | [Oxford] : Blackwell Pub. |
Souč.periodicita | Six times a year |
Číslování | Tištěná verze vychází od vol. 1 (Jan. 1977). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
588 | Description based on: Vol. 28, no. 5 (Oct. 2004); title from journal information screen (Blackwell-Synergy, viewed Aug. 18, 2005). |
588 | Latest issue consulted: Vol. 37, no. 2 (Apr. 2013); Wiley Online Library (viewed Apr. 29, 2013). |
Předm.-Věc.téma | Biochemistry Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Composition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Life Sciences Biochemistry |
Předm.-Věc.téma | Aliments Analyse Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Aliments Composition Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Biochimie Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Biochemistry. fast (OCoLC)fst00831961 |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. fast (OCoLC)fst00930460 |
Předm.-Věc.téma | Food Composition. fast (OCoLC)fst00930485 |
Předm.-Věc.téma | biologie psh |
Předm.-Věc.téma | potravinářství psh |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
*Vydání-jiný nosič | Journal of food biochemistry 0145-8884 (DLC) 77073657 (OCoLC)2917846 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925474412&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2004. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124540 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2004. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124540 |
Katalogizátor | 20180212 SVK07 0732 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20180210074258 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.