Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000130454

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001304xx / 000130454.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200733-i-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925554404
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230524213022.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mn|||||||||
KÚ-obecné inf.050510c19869999enkbx-pso-----0---a0eng-c
Identif.č. LC2005242120
*Kód nár.bibl.ag.013192628 Uk
ISSN1745-459X 0887-8250
**CODENJSSDEO
*Syst. číslo(OCoLC)60333020
*Syst. číslo(SFX)954925554404
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX546
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
Zkrácený názevJ SENS STUD
Zkrácený názevJ. SENS. STUD
Klíčový názevJournal of sensory studies (Online)
Názvové údajeJournal of sensory studies electronic resource .
Varianta názvuAlso known as: Food & Nutrition Press journal of sensory studies
Varianta názvuFNP journal of sensory studies
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicitaSix numbers a year, 2001-
Předch.periodicita4x ročně, 1986-1989
Předch.periodicita4x ročně, 1991-2000
Předch.periodicitaSix numbers a year, 1990
ČíslováníVychází od volume 1, issue 1 (March 1986).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.o neprav.č.Some issues combined.
5880 Volume 1, issue 1 (March 1986); title from issue contents page (Wiley online library, viewed November 24, 2010).
5881 Volume 38, issue 2 (April 2023) (Wiley online library, viewed May 15, 2023).
Předm.-Věc.témaFood preferences.
Předm.-Věc.témaFood Sensory evaluation Periodicals.
Předm.-Věc.témaSmell.
Předm.-Věc.témaTaste.
Předm.-Věc.témaFood Preferences
Předm.-Věc.témaSmell
Předm.-Věc.témaTaste
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaHealth Sciences Neurology
Předm.-Věc.témaAliments Analyse sensorielle Périodiques.
Předm.-Věc.témaGoût.
Předm.-Věc.témaOdorat.
Předm.-Věc.témaPréférences alimentaires.
Předm.-Věc.témaFood preferences. fast (OCoLC)fst00930981
Předm.-Věc.témaFood Sensory evaluation. fast (OCoLC)fst00930607
Předm.-Věc.témaSenses & Sensation. ebps
Předm.-Věc.témaSmell. fast (OCoLC)fst01121562
Předm.-Věc.témaTaste. fast (OCoLC)fst01143475
Předm.-Věc.témasmell (sense) aat
Předm.-Věc.témataste (senses) aat
Předm.-Věc.témapotravinářství psh
Žánr/formaComputer network resources.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPeriodicals. lcgft
*Vydání-jiný nosičPrint version, -2013: Journal of sensory studies 0887-8250 (DLC) 90641506 (OCoLC)13392864
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2004/10/01. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669967
Poskytovatel přístupuAvailable from 2004/10/01. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669967
Katalogizátor20240513 SVK07 0831
264 11986-August 2004 : Westport, Connecticut : Food & Nutrition Press, Inc.
264 3October 2004- : [Oxford?] : Blackwell Publishing
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240510120412
SRC CONSER