Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000130584

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001305xx / 000130584.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200469-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925574952
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20160516033607.7
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-mnu||||||||
KÚ-obecné inf.990820c19879999enkbx-pso-----0----0eng-c
Identif.č. LC2004233463
ISSN1365-2621 0950-5423
*Syst. číslo(OCoLC)42201700
*Syst. číslo(SFX)954925574952
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX341
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
HZ-Unifik.názevInternational journal of food science & technology (Online)
Zkrácený názevINT J FOOD
Zkrácený názevINT J FOOD SCI TECH
Zkrácený názevINT J FOOD SCI TECHNOL
Zkrácený názevINT. J. FOOD SCI. TECHNOL
Zkrácený názevINTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Zkrácený názevINTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY OXFORD
Názvové údajeInternational journal of food science & technology electronic resource .
Varianta názvuInternational journal of food science and technology
Nakladatel.údaje[Oxford] : Blackwell Science Ltd.
Souč.periodicitaEight no. a year, 2001-
Předch.periodicita6x ročně, <1996>-2000
ČíslováníTištěná verze vychází od vol. 22, no. 1 (Feb. 1987).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
Pozn.k vydavateliPublished for the Institute of Food Science & Technology.
588 Description based on: Vol. 31, issue 1 (Feb. 1996); title from contents screen (Synergy, viewed Apr. 13, 2004).
588 Latest issue consulted: Vol. 39, issue 4 (Apr. 2004), viewed Apr. 13, 2004.
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaFood industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843
Předm.-Věc.témapotravinářství psh
Předm.-Věc.témaScience de l'alimentation. rasuqam
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPériodique électronique (Descripteur de forme) rasuqam
Žánr/formaRessource Internet (Descripteur de forme) rasuqam
VZ-KorporaceInstitute of Food Science and Technology (U.K.)
*Vydání-jiný nosičPrint version: International journal of food science & technology 0950-5423 (DLC) 87640710 (OCoLC)15324897
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=954925574952&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 1996. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669171
Poskytovatel přístupuAvailable from 1996. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669171
Katalogizátor20170920 SVK07 0735
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20170916075412
SRC CONSER