Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000130808
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001308xx / 000130808.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200541-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib954925610947 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20240501213015.0 |
KÚ-obecné inf. | 900330c19899999it-ar---------0---a0eng-- |
Identif.č. LC | sn 90013367 |
*Kód nár.bibl.ag. | 015744922 DE-101 |
*Kód nár.bibl.ag. | 1042416-7 DE-600 |
ISSN | 1120-1770 1120-1770 |
**CODEN | ITFSEY |
*Syst. číslo | (OCoLC)21288524 |
*Syst. číslo | (SFX)954925610947 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | NOT IN LC |
*Signatura LC | TX501 |
Kód předm.kateg. | Q100 |
Kód předm.kateg. | Q500 |
Zkrácený název | ITAL J FOOD |
Zkrácený název | ITAL J FOOD SCI |
Zkrácený název | ITAL. J. FOOD SCI |
Zkrácený název | Ital. j. food sci. (Testo stamp.) |
Klíčový název | Italian journal of food science (Testo stampato) |
Názvové údaje | Italian journal of food science electronic resource : IJFS = Rivista italiana di scienza degli alimenti. |
Varianta názvu | IJFS |
Varianta názvu | Rivista italiana di scienza degli alimenti |
Nakladatel.údaje | Pinerolo, Italy : Chiriotti Editori, 1989- |
Údaje fyz.popisu | volumes : illustrations ; 24 cm |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Vol. 1, no. 1- |
Všeobecná pozn. | Title from cover. |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
5881 | Vol. 1, no. 3, published in 1989. |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Crops, Crop Production and Protection |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843 |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. fast (OCoLC)fst00930460 |
Předm.-Věc.téma | potravinářství psh |
Předm.-Věc.téma | věda psh |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Periodicals. lcgft |
*Vydání-jiný nosič | Online version: Italian journal of food science (Online) 2239-5687 (OCoLC)60618538 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2001/01/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669408 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2008 do 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004574935 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2001/01/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669408 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2008 until 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004574935 |
Katalogizátor | 20240513 SVK07 0831 |
0700 | TX511.F62 |
336 | text txt rdacontent |
337 | unmediated n rdamedia |
338 | volume nc rdacarrier |
LCU | 20240510120422 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.