Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000130808

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001308xx / 000130808.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200541-a-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib954925610947
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20240501213015.0
KÚ-obecné inf.900330c19899999it-ar---------0---a0eng--
Identif.č. LCsn 90013367
*Kód nár.bibl.ag.015744922 DE-101
*Kód nár.bibl.ag.1042416-7 DE-600
ISSN1120-1770 1120-1770
**CODENITFSEY
*Syst. číslo(OCoLC)21288524
*Syst. číslo(SFX)954925610947
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCNOT IN LC
*Signatura LCTX501
Kód předm.kateg.Q100
Kód předm.kateg.Q500
Zkrácený názevITAL J FOOD
Zkrácený názevITAL J FOOD SCI
Zkrácený názevITAL. J. FOOD SCI
Zkrácený názevItal. j. food sci. (Testo stamp.)
Klíčový názevItalian journal of food science (Testo stampato)
Názvové údajeItalian journal of food science electronic resource : IJFS = Rivista italiana di scienza degli alimenti.
Varianta názvuIJFS
Varianta názvuRivista italiana di scienza degli alimenti
Nakladatel.údajePinerolo, Italy : Chiriotti Editori, 1989-
Údaje fyz.popisuvolumes : illustrations ; 24 cm
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVol. 1, no. 1-
Všeobecná pozn.Title from cover.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Všeobecná pozn.Access is always allowed
5881 Vol. 1, no. 3, published in 1989.
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Analysis Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Crops, Crop Production and Protection
Předm.-Věc.témaFood industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843
Předm.-Věc.témaFood Analysis. fast (OCoLC)fst00930460
Předm.-Věc.témapotravinářství psh
Předm.-Věc.témavěda psh
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPeriodicals. lcgft
*Vydání-jiný nosičOnline version: Italian journal of food science (Online) 2239-5687 (OCoLC)60618538
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2001/01/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669408
Poskytovatel přístupuDostupné od 2008 do 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004574935
Poskytovatel přístupuAvailable from 2001/01/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669408
Poskytovatel přístupuAvailable from 2008 until 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000004574935
Katalogizátor20240513 SVK07 0831
0700 TX511.F62
336 text txt rdacontent
337 unmediated n rdamedia
338 volume nc rdacarrier
LCU 20240510120422
SRC CONSER