Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000132371
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001323xx / 000132371.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200625-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib110975506071823 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230801213017.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-cnu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 001102c19989999paumr-p-o-----0---a0eng-- |
Identif.č. LC | 00213051 |
*Číslo nár.bibl. | GBB5H0466 bnb |
*Kód nár.bibl.ag. | 013362530 Uk |
ISSN | 1532-2386 1094-2912 1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)45274078 |
*Syst. číslo | (SFX)110975506071823 |
*Zdroj akvizice | Marcel Dekker, Inc., P.O. Box 5017, Monticello, NY 12701-5176 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc nsdp |
*Signatura LC | TX541 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
HZ-Unifik.název | International journal of food properties (Online) |
Zkrácený název | INT J FOOD PROP |
Zkrácený název | INT. J. FOOD PROP |
Zkrácený název | Int. j. food prop. (Online) |
Klíčový název | International journal of food properties (Online) |
Názvové údaje | International journal of food properties electronic resource . |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 1x měsíčně |
Předch.periodicita | Three times a year |
Číslování | Vychází od Volume 1, issue 1 (1998). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
5880 | Volume 1, issue 1 (1998); title from journal homepage (Publisher website, viewed December 24, 2002). |
5881 | Volume 21, issue 1 (2018) (Taylor & Francis Online, viewed August 28, 2018). |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Composition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Agricultural Biotechnology |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences General and Others |
Předm.-Věc.téma | Chemistry General and Others |
Předm.-Věc.téma | Life Sciences General and Others |
Předm.-Věc.téma | Aliments Analyse Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Aliments Composition Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Food Analysis. fast (OCoLC)fst00930460 |
Předm.-Věc.téma | Food Composition. fast (OCoLC)fst00930485 |
Předm.-Věc.téma | Levensmiddelen. gtt |
Předm.-Věc.téma | Technologie. gtt |
Předm.-volně tvoř. | FOOD ANALYSIS |
Předm.-volně tvoř. | FOOD COMPOSITION |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
*Vydání-jiný nosič | Print version : International journal of food properties 1094-2912 (DLC) 98660075 (OCoLC)37047870 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2001/03/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669170 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000022856336 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2001/03/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669170 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000022856336 |
Katalogizátor | 20240513 SVK07 0832 |
264 1 | 1998- : New York, NY : Marcel Dekker, 1998- |
26431 | <2011-> : Philadelphia, PA : Taylor & Francis |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240510120520 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.