Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000132371

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001323xx / 000132371.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200625-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib110975506071823
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230801213017.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-cnu||||||||
KÚ-obecné inf.001102c19989999paumr-p-o-----0---a0eng--
Identif.č. LC00213051
*Číslo nár.bibl.GBB5H0466 bnb
*Kód nár.bibl.ag.013362530 Uk
ISSN1532-2386 1094-2912 1
*Syst. číslo(OCoLC)45274078
*Syst. číslo(SFX)110975506071823
*Zdroj akviziceMarcel Dekker, Inc., P.O. Box 5017, Monticello, NY 12701-5176
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc nsdp
*Signatura LCTX541
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
HZ-Unifik.názevInternational journal of food properties (Online)
Zkrácený názevINT J FOOD PROP
Zkrácený názevINT. J. FOOD PROP
Zkrácený názevInt. j. food prop. (Online)
Klíčový názevInternational journal of food properties (Online)
Názvové údajeInternational journal of food properties electronic resource .
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita1x měsíčně
Předch.periodicitaThree times a year
ČíslováníVychází od Volume 1, issue 1 (1998).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Všeobecná pozn.Access is always allowed
5880 Volume 1, issue 1 (1998); title from journal homepage (Publisher website, viewed December 24, 2002).
5881 Volume 21, issue 1 (2018) (Taylor & Francis Online, viewed August 28, 2018).
Předm.-Věc.témaFood Analysis Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Composition Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Agricultural Biotechnology
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences General and Others
Předm.-Věc.témaChemistry General and Others
Předm.-Věc.témaLife Sciences General and Others
Předm.-Věc.témaAliments Analyse Périodiques.
Předm.-Věc.témaAliments Composition Périodiques.
Předm.-Věc.témaFood Analysis. fast (OCoLC)fst00930460
Předm.-Věc.témaFood Composition. fast (OCoLC)fst00930485
Předm.-Věc.témaLevensmiddelen. gtt
Předm.-Věc.témaTechnologie. gtt
Předm.-volně tvoř. FOOD ANALYSIS
Předm.-volně tvoř. FOOD COMPOSITION
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
*Vydání-jiný nosičPrint version : International journal of food properties 1094-2912 (DLC) 98660075 (OCoLC)37047870
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2001/03/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669170
Poskytovatel přístupuDostupné od 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000022856336
Poskytovatel přístupuAvailable from 2001/03/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669170
Poskytovatel přístupuAvailable from 2018. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000022856336
Katalogizátor20240513 SVK07 0832
264 11998- : New York, NY : Marcel Dekker, 1998-
26431<2011-> : Philadelphia, PA : Taylor & Francis
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240510120520
SRC CONSER