Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000133638

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001336xx / 000133638.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200589-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib110978984569725
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20160411022604.9
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-cnu||||||||
KÚ-obecné inf.010511d20012005enkqr-pso-----0----0eng-c
Identif.č. LC2001256069
*Kód nár.bibl.ag.011482961 Uk
*Kód nár.bibl.ag.012433021 Uk
ISSN1471-5740 1471-5732
*Syst. číslo(OCoLC)46931258
*Syst. číslo(SFX)110978984569725
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTX901 .F66
HZ-Unifik.názevFood service technology (Online)
Zkrácený názevFood serv. technol. (Online)
Klíčový názevFood service technology (Online)
Názvové údajeFood service technology electronic resource .
Nakladatel.údaje[Oxford, England] : Blackwell Science, ©2001-2005.
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVol. 1, issue 1 (Mar. 2001)-v. 5, issue 2/4 (June 2005).
Všeobecná pozn.Title from table of contents page (viewed May 11, 2001).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.o neprav.č.Has combined issues.
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
Pozn.k propoj.p.Merged with: Foodservice research international (Online); to form: Journal of foodservice (Online).
Předm.-Věc.témaCaterers and catering Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood service Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Agro Business, Economics and Policies
Předm.-Věc.témaServices alimentaires Périodiques.
Předm.-Věc.témaTraiteurs Périodiques.
Předm.-Věc.témaCaterers and catering. fast (OCoLC)fst00849018
Předm.-Věc.témaConservation des aliments. rasuqam
Předm.-Věc.témaFood service. fast (OCoLC)fst00931080
Předm.-Věc.témaHygiène alimentaire. rasuqam
Předm.-Věc.témaTechnologie alimentaire. rasuqam
Předm.-Věc.témapotravinářství psh
Předm.-Věc.témaService alimentaire. rasuqam
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
Žánr/formaPériodique électronique (Descripteur de forme) rasuqam
Žánr/formaRessource Internet (Descripteur de forme) rasuqam
*Vydání-jiný nosičPrint version: Food service technology 1471-5732 (DLC) 2002220169 (OCoLC)49982300
Násled.záhlaví Foodservice research international (Online) 1745-4506 (DLC) 2005242014 (OCoLC)58046343
Násled.záhlaví Journal of foodservice (Online) 1748-0159 (DLC) 2006252142 (OCoLC)69663300
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=110978984569725&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2001 do 2005. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124026
Poskytovatel přístupuAvailable from 2001 until 2005. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124026
Katalogizátor20180212 SVK07 0735
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20180210074716
SRC CONSER