Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000133638
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001336xx / 000133638.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200589-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib110978984569725 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20160411022604.9 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-cnu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 010511d20012005enkqr-pso-----0----0eng-c |
Identif.č. LC | 2001256069 |
*Kód nár.bibl.ag. | 011482961 Uk |
*Kód nár.bibl.ag. | 012433021 Uk |
ISSN | 1471-5740 1471-5732 |
*Syst. číslo | (OCoLC)46931258 |
*Syst. číslo | (SFX)110978984569725 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TX901 .F66 |
HZ-Unifik.název | Food service technology (Online) |
Zkrácený název | Food serv. technol. (Online) |
Klíčový název | Food service technology (Online) |
Názvové údaje | Food service technology electronic resource . |
Nakladatel.údaje | [Oxford, England] : Blackwell Science, ©2001-2005. |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Vol. 1, issue 1 (Mar. 2001)-v. 5, issue 2/4 (June 2005). |
Všeobecná pozn. | Title from table of contents page (viewed May 11, 2001). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.o neprav.č. | Has combined issues. |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
Pozn.k propoj.p. | Merged with: Foodservice research international (Online); to form: Journal of foodservice (Online). |
Předm.-Věc.téma | Caterers and catering Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food service Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Agro Business, Economics and Policies |
Předm.-Věc.téma | Services alimentaires Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Traiteurs Périodiques. |
Předm.-Věc.téma | Caterers and catering. fast (OCoLC)fst00849018 |
Předm.-Věc.téma | Conservation des aliments. rasuqam |
Předm.-Věc.téma | Food service. fast (OCoLC)fst00931080 |
Předm.-Věc.téma | Hygiène alimentaire. rasuqam |
Předm.-Věc.téma | Technologie alimentaire. rasuqam |
Předm.-Věc.téma | potravinářství psh |
Předm.-Věc.téma | Service alimentaire. rasuqam |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
Žánr/forma | Périodique électronique (Descripteur de forme) rasuqam |
Žánr/forma | Ressource Internet (Descripteur de forme) rasuqam |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Food service technology 1471-5732 (DLC) 2002220169 (OCoLC)49982300 |
Násled.záhlaví | Foodservice research international (Online) 1745-4506 (DLC) 2005242014 (OCoLC)58046343 |
Násled.záhlaví | Journal of foodservice (Online) 1748-0159 (DLC) 2006252142 (OCoLC)69663300 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=110978984569725&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2001 do 2005. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124026 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2001 until 2005. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000000124026 |
Katalogizátor | 20180212 SVK07 0735 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20180210074716 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.