Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000135248
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001352xx / 000135248.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200493-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib1000000000044770 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20170622034752.6 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-cnu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 050610c20059999gw-uu-pso-----0---a0eng-- |
Identif.č. LC | 2005213050 |
ISSN | 1556-3758 1556-3758 6 |
*Syst. číslo | (OCoLC)60593368 |
*Syst. číslo | (SFX)1000000000044770 |
*Zdroj akvizice | Walter de Gruyter, Inc., 121 High Street, Third Floor, Boston, MA 02110 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | nsdp pcc |
*Signatura LC | TP368 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl Konspekt 19 |
Zkrácený název | IJFE |
Zkrácený název | INT J FOOD ENG |
Zkrácený název | INT. J. FOOD ENG |
Klíčový název | International journal of food engineering |
Názvové údaje | International journal of food engineering electronic resource . |
Nakladatel.údaje | 2005- : Berkeley, CA : Berkeley Electronic Press, 2005- |
Nakladatel.údaje | <2013-> : Berlin, Germany : De Gruyter |
Číslování | Vol. 1, issue 1 (2005)- |
Všeobecná pozn. | Title from title screen (Berkeley Electronic Press website, viewed on June 9, 2005). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Pozn.o neprav.č. | Each article appears online as it is accepted and ready for publication. |
Pozn.-pož.na sys. | Mode of access: World Wide Web. |
588 | Latest issue consulted: Volume 9, issue 2 (2013); title from PDF masthead (Library of Congress eDeposit archive, viewed December 9, 2013). |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Agriculture Sciences Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Engineering Food Science and Technology |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843 |
Předm.-Věc.téma | Food Preservation. |
Předm.-Věc.téma | Food-Processing Industry. |
Žánr/forma | Periodicals. |
Žánr/forma | Online resources. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
*Vydání-jiný nosič | Print version : International journal of food engineering 2194-5764 (DLC) 2014205281 (OCoLC)894564965 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | http://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000044770&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc& |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2005. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669169 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2005. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669169 |
Katalogizátor | 20170920 SVK07 0739 |
060 4 | W1 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20170916080052 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.