Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000135248

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00013xxxx / 0001352xx / 000135248.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200493-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib1000000000044770
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20170622034752.6
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-cnu||||||||
KÚ-obecné inf.050610c20059999gw-uu-pso-----0---a0eng--
Identif.č. LC2005213050
ISSN1556-3758 1556-3758 6
*Syst. číslo(OCoLC)60593368
*Syst. číslo(SFX)1000000000044770
*Zdroj akviziceWalter de Gruyter, Inc., 121 High Street, Third Floor, Boston, MA 02110
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenínsdp pcc
*Signatura LCTP368
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
Zkrácený názevIJFE
Zkrácený názevINT J FOOD ENG
Zkrácený názevINT. J. FOOD ENG
Klíčový názevInternational journal of food engineering
Názvové údajeInternational journal of food engineering electronic resource .
Nakladatel.údaje2005- : Berkeley, CA : Berkeley Electronic Press, 2005-
Nakladatel.údaje<2013-> : Berlin, Germany : De Gruyter
ČíslováníVol. 1, issue 1 (2005)-
Všeobecná pozn.Title from title screen (Berkeley Electronic Press website, viewed on June 9, 2005).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.o neprav.č.Each article appears online as it is accepted and ready for publication.
Pozn.-pož.na sys.Mode of access: World Wide Web.
588 Latest issue consulted: Volume 9, issue 2 (2013); title from PDF masthead (Library of Congress eDeposit archive, viewed December 9, 2013).
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaAgriculture Sciences Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaEngineering Food Science and Technology
Předm.-Věc.témaFood industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843
Předm.-Věc.témaFood Preservation.
Předm.-Věc.témaFood-Processing Industry.
Žánr/formaPeriodicals.
Žánr/formaOnline resources.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
*Vydání-jiný nosičPrint version : International journal of food engineering 2194-5764 (DLC) 2014205281 (OCoLC)894564965
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000044770&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2005. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669169
Poskytovatel přístupuAvailable from 2005. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 1000000000669169
Katalogizátor20170920 SVK07 0739
060 4W1
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20170916080052
SRC CONSER