Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000142547
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00014xxxx / 0001425xx / 000142547.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200589-a-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Logická báze | LICENSED |
Kontrol.číslo | sfxjib1000000000714550 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230708213018.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-fyz.popis | cr-||||||||||| |
KÚ-obecné inf. | 090320c20099999enktr-pso-----0---a0eng-c |
Identif.č. LC | 2009202419 |
*Číslo nár.bibl. | GBB5H2564 bnb |
*Kód nár.bibl.ag. | 017646739 Uk |
*Kód nár.bibl.ag. | 2515457-6 DE-600 |
ISSN | 1947-6345 1947-6337 1 |
*Syst. číslo | (OCoLC)316589614 |
*Syst. číslo | (SFX)1000000000714550 |
*Zdroj akvizice | Taylor & Francis Customer Services, T & F Informa UK Ltd., Sheepen Place, Colchester, Essex, CO3, 3LP, UK |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
*Kód ověření | nsdp pcc |
*Signatura LC | TX341 .C98 |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Konspekt 19 |
Zkrácený název | CYTA |
Zkrácený název | CYTA-J FOOD |
Zkrácený název | CYTA-J. FOOD |
Zkrácený název | J FOOD |
Klíčový název | CyTA: journal of food (Online) |
Názvové údaje | CyTA: journal of food electronic resource . |
Varianta názvu | C y TA |
Varianta názvu | Ciencia y tecnología alimentaria |
Varianta názvu | Journal of food |
Nakladatel.údaje | Abingdon, Oxfordshire, UK : Taylor & Francis, ©2009- |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | Three times a year |
Číslování | Vychází od: Vol. 7, no. 1 (May 2009). |
Všeobecná pozn. | Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is allowed from library network only |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
5880 | Vol. 7, no. 1 (May 2009); title from PDF article running title (Informaworld, viewed Apr. 6, 2010). |
5881 | Vol. 16, issue 1 (2018) (publisher's Web site, viewed Apr. 13, 2018). |
Předm.-Věc.téma | Food Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Research Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Nutrition Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Business, Economy and Management Economics |
Předm.-Věc.téma | Food Research. fast (OCoLC)fst00930596 |
Předm.-Věc.téma | Food. fast (OCoLC)fst00930458 |
Předm.-Věc.téma | Nutrition. fast (OCoLC)fst01042187 |
Předm.-Věc.téma | Food. |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
*Vydání-jiný nosič | Print version: CYTA: journal of food 1947-6337 (DLC) 2009202418 (OCoLC)316590193 |
Předch.záhlaví | Ciencia y tecnología alimentaria 1696-2443 (DLC) 2008262231 (OCoLC)197160109 |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2010/04/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 2670000000172325 |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000001210129 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2010/04/01. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 2670000000172325 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2016. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 4100000001210129 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0758 |
0700 | TX341 .C983 |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419120232 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.