Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000142739

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00014xxxx / 0001427xx / 000142739.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--22006377i-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib1000000000759811
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20171211063947.6
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-fyz.popiscr-bn||||||abp
KÚ-fyz.popiscr-bn||||||ada
KÚ-obecné inf.120612c20099999gaugr---o-----0---a0eng--
Identif.č. LC2016202286
ISSN2472-5250 1
*Syst. číslo(OCoLC)795364008
*Syst. číslo(SFX)1000000000759811
*Zdroj akviziceRichard K. Miller & Associates, 4132 Atlanta Highway, Suite 110, Loganville, GA 30052
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenídlr nsdp pcc
Kód geogr.oblastin-us---
*Signatura LCTX911.3.M3 R47
*Signatura LCISSN RECORD
Kód předm.kateg.647 Domácí personál Konspekt 19
Klíčový názevRestaurant, food & beverage market research handbook (Online)
Názvové údajeRestaurant, food & beverage market research handbook electronic resource .
Varianta názvuRestaurant, food and beverage market research handbook
Nakladatel.údajeLoganville, GA : Richard K. Miller & Associates, ©2009-
Souč.periodicitaBiennial
ČíslováníVychází od 2009.
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.o omez.dostup.Use copy Restrictions unspecified star MiAaHDL
Poz.o reprodukciElectronic reproduction. [S.l.] : HathiTrust Digital Library, 2011. MiAaHDL
Pozn.-pož.na sys.Master and use copy. Digital master created according to Benchmark for Faithful Digital Reproductions of Monographs and Serials, Version 1. Digital Library Federation, December 2002. http://purl.oclc.org/DLF/benchrepro0212 MiAaHDL
Pozn.o kontr.ex.digitized 2011 HathiTrust Digital Library committed to preserve pda MiAaHDL
588 Description based on: 2016/2017; title from PDF cover image (RKMA website, viewed on May 6, 2016)..
588 Latest issue consulted: 2016/2017 (viewed on May 16, 2016).
Předm.-Věc.témaBeverages United States Marketing Handbooks, manuals, etc.
Předm.-Věc.témaFood service United States Marketing Handbooks, manuals, etc.
Předm.-Věc.témaRestaurant management United States Handbooks, manuals, etc.
Předm.-Věc.témaRestaurants United States Marketing Handbooks, manuals, etc.
Předm.-Věc.témaBeverages Marketing. fast (OCoLC)fst00831049
Předm.-Věc.témaFood service Marketing. fast (OCoLC)fst00931110
Předm.-Věc.témaRestaurant management. fast (OCoLC)fst01095899
Předm.-Věc.témaRestaurants Marketing. fast (OCoLC)fst01095945
Předm.-Geograf.jm.United States. fast (OCoLC)fst01204155
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaHandbooks and manuals. fast (OCoLC)fst01423877
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceRichard K. Miller & Associates.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Restaurant, food & beverage market research handbook 2472-5269 (DLC) 2009263284 (OCoLC)406472014
Předch.záhlavíRestaurant and foodservice market research handbook
**LokaceVKOL
Elektron.přístuphttp://sfx.jib.cz/sfxlcl3??url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&rfr_id=info:sid/sfxit.com:opac_856&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000759811&svc_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:sch_svc&
Poskytovatel přístupuDostupné od 2009 do 2014. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000002070129
Poskytovatel přístupuAvailable from 2009 until 2014. 1000000000001224 1000000000000630 EBSCOhost Business Source Complete:Full Text 1000000002070129
Katalogizátor20180212 SVK07 0741
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20180210075431
SRC CONSER