Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000142784

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00014xxxx / 0001427xx / 000142784.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200589-a-4500
FormátER
Logická bázeLICENSED
Kontrol.číslosfxjib1000000000772903
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230204213019.0
KÚ-fyz.popiscr-|||||||||||
KÚ-obecné inf.080922c20089999enkmr-p-o-----0---a0eng--
Identif.č. LC2008229360 2009200071
*Kód nár.bibl.ag.015384051 Uk
ISSN1944-0057 1944-0057 0265-203X 1464-5122 1
*Syst. číslo(OCoLC)255483739
*Syst. číslo(SFX)1000000000772903
*Zdroj akviziceTaylor & Francis Ltd., 4 Park Square, Milton Park, Abingdon, Oxon, OX14, 4RN, UK
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
*Kód ověřenípcc nsdp
*Signatura LCTX553.A3
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl Konspekt 19
Zkrácený názevFOOD ADDIT CONTAM A
Zkrácený názevFOOD ADDIT CONTAM PART A CHEM ANAL CONTROL EXPO RISK ASSESS
Zkrácený názevFOOD ADDIT. CONTAM. PART A-CHEM
Zkrácený názevFOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS
Zkrácený názevFOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS
Zkrácený názevFood Addit. Contam., Part A, Analysis control expo. risk assess. (Online)
Klíčový názevFood additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment (Online)
Názvové údajeFood additives & contaminants : Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment electronic resource :
Varianta názvuFood additives and contaminants Part A. Chemistry, analysis, control, exposure and risk assessment
Nakladatel.údajeLondon : Taylor & Francis, 2008-
Souč.periodicita1x měsíčně
ČíslováníVychází od vol. 25, issue 1 (2008).
Všeobecná pozn.Plný text je přístupný pouze z počítačů VK Olomouc
Všeobecná pozn.Access is allowed from library network only
Pozn.k propoj.p.Informaworld website includes all issues from earlier title: Food additives & contaminants.
5880 Vol. 25, issue 1 (2008); title from journal cover image on homepage (publisher's Web site, viewed Sept. 22, 2008).
5881 Vol. 35, issue 5 (2018) (Taylor & Francis Online, viewed June 15, 2018).
Předm.-Věc.témaFood additives Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood contamination Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Additives.
Předm.-Věc.témaFood Contamination.
Předm.-Věc.témaFood additives Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood contamination Research Periodicals.
Předm.-Věc.témaBusiness, Economy and Management Economics
Předm.-Věc.témaFood additives. fast (OCoLC)fst00930654
Předm.-Věc.témaFood contamination. fast (OCoLC)fst00930746
Předm.-volně tvoř. Diet & Clinical Nutrition
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodical.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
*Vydání-jiný nosičPrint version: Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment 1944-0049 (DLC) 2008229352 (OCoLC)248654301
Předch.záhlavíFood additives and contaminants (Online) 1464-5122 (DLC) 2006233240 (OCoLC)41178183
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2008/01/01. Poslední 1 rok není přístupný. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 2670000000357284
Poskytovatel přístupuAvailable from 2008/01/01. Most recent 1 year(s) not available. 1000000000002159 1000000000001505 EBSCOhost Academic Search Complete:Full Text 2670000000357284
Katalogizátor20240513 SVK07 0836
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240510121211
SRC CONSER