Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000149073

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00014xxxx / 0001490xx / 000149073.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Návěští-----nas--2200469-i-4500
FormátER
Logická bázeFREE
Kontrol.číslosfxjib2670000000513346
Kód kontrol.č.CZ-OlVK
Datum posled.zprac.20230522213016.0
KÚ-charakt.dokum.m-----o--d--------
KÚ-charakt.dokum.sqr-pso-----0----0
KÚ-fyz.popiscr-mnu||||||||
KÚ-obecné inf.150624c20129999un-qr-pso-----0----0eng--
Identif.č. LC2016238423
ISSN2313-5891 2304-974X 2304-974X 0
*Syst. číslo(OCoLC)913619502
*Syst. číslo(SFX)2670000000513346
Zdroj katalogizaceSFX-JIB cze OLA001
Kód jazykaeng ukr
*Kód ověřenípcc
*Signatura LCTP368
Zkrácený názevUkr. food j. (Online)
Klíčový názevUkrainian food journal (Online)
Názvové údajeUkrainian food journal electronic resource .
Údaje fyz.popisu1 online resource
Souč.periodicita4x ročně
ČíslováníVychází od volume 1, issue 1 (2012).
Všeobecná pozn.Plný text je volně přístupný
Všeobecná pozn.Access is always allowed
588 Description based on: Volume 1, issue 1 (2012); title from journal home page (viewed Oct. 27, 2016).
588 Latest issue consulted: Volume 5, issue 2 (2016) (viewed Oct. 27, 2016).
Předm.-Věc.témaFood industry and trade Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Safety measures Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood Technology Periodicals.
Předm.-Věc.témaFood industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843
Předm.-Věc.témaFood Biotechnology Safety measures. fast (OCoLC)fst00930475
Žánr/formaElectronic journals.
Žánr/formaPeriodicals. fast (OCoLC)fst01411641
VZ-KorporaceNat͡sionalʹnyĭ universytet kharchovykh tekhnolohiĭ (Ukraine), issuing body.
*Vydání-jiný nosičPrint version: Ukrainian Food Journal 2304-974X
**LokaceVKOL
Elektron.přístupSFX Knihovny.cz
Poskytovatel přístupuDostupné od 2012 do 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000002071308
Poskytovatel přístupuAvailable from 2012 until 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000002071308
Katalogizátor20240422 SVK07 0800
264 1Kyiv : National University of Food Technologies
336 text txt rdacontent
337 computer c rdamedia
338 online resource cr rdacarrier
LCU 20240419120418
SRC CONSER