Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK07, záznam 000149073
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk07 / 00014xxxx / 0001490xx / 000149073.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Návěští | -----nas--2200469-i-4500 |
Formát | ER |
Logická báze | FREE |
Kontrol.číslo | sfxjib2670000000513346 |
Kód kontrol.č. | CZ-OlVK |
Datum posled.zprac. | 20230522213016.0 |
KÚ-charakt.dokum. | m-----o--d-------- |
KÚ-charakt.dokum. | sqr-pso-----0----0 |
KÚ-fyz.popis | cr-mnu|||||||| |
KÚ-obecné inf. | 150624c20129999un-qr-pso-----0----0eng-- |
Identif.č. LC | 2016238423 |
ISSN | 2313-5891 2304-974X 2304-974X 0 |
*Syst. číslo | (OCoLC)913619502 |
*Syst. číslo | (SFX)2670000000513346 |
Zdroj katalogizace | SFX-JIB cze OLA001 |
Kód jazyka | eng ukr |
*Kód ověření | pcc |
*Signatura LC | TP368 |
Zkrácený název | Ukr. food j. (Online) |
Klíčový název | Ukrainian food journal (Online) |
Názvové údaje | Ukrainian food journal electronic resource . |
Údaje fyz.popisu | 1 online resource |
Souč.periodicita | 4x ročně |
Číslování | Vychází od volume 1, issue 1 (2012). |
Všeobecná pozn. | Plný text je volně přístupný |
Všeobecná pozn. | Access is always allowed |
588 | Description based on: Volume 1, issue 1 (2012); title from journal home page (viewed Oct. 27, 2016). |
588 | Latest issue consulted: Volume 5, issue 2 (2016) (viewed Oct. 27, 2016). |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Safety measures Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food Technology Periodicals. |
Předm.-Věc.téma | Food industry and trade. fast (OCoLC)fst00930843 |
Předm.-Věc.téma | Food Biotechnology Safety measures. fast (OCoLC)fst00930475 |
Žánr/forma | Electronic journals. |
Žánr/forma | Periodicals. fast (OCoLC)fst01411641 |
VZ-Korporace | Nat͡sionalʹnyĭ universytet kharchovykh tekhnolohiĭ (Ukraine), issuing body. |
*Vydání-jiný nosič | Print version: Ukrainian Food Journal 2304-974X |
**Lokace | VKOL |
Elektron.přístup | SFX Knihovny.cz |
Poskytovatel přístupu | Dostupné od 2012 do 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000002071308 |
Poskytovatel přístupu | Available from 2012 until 2015. 111061245432001 111061245432000 DOAJ Directory of Open Access Journals:Full Text 3710000002071308 |
Katalogizátor | 20240422 SVK07 0800 |
264 1 | Kyiv : National University of Food Technologies |
336 | text txt rdacontent |
337 | computer c rdamedia |
338 | online resource cr rdacarrier |
LCU | 20240419120418 |
SRC | CONSER |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.